Acal BFi werpt licht op uw applicatie

Acal BFi is al meer dan 25 jaar een begrip in de markt op het gebied van fotonica en elektronische meetapparatuur. 


Voor uw meest uiteenlopende high-tech vraagstukken zijn wij in staat een oplossing te bieden door toepassing van onze expertise én de nieuwste technologieën.

Daarvoor leveren wij een zeer uitgebreid pakket van o.a. lasers, optiek, elektronische en optische test- en meetapparatuur, spectroscopische apparatuur, imaging en vision systemen en HV apparatuur.
 

Optische meetapparatuur

U zoekt nauwkeurige en betrouwbare meetapparatuur voor het bewaken van processen, voor kwaliteitscontrole of andere doeleinden.
Of het nu gaat om verlichtings-systemen, beeldapparatuur of lasers, Acal BFi heeft voor u een passend meetsysteem. Wij leveren photometers, colorimeters,

laservermogens-, energiemeters, beam profilers en Shack-Hartmann (golffront) sensoren en meer!

 

Lasers en lasersystemen

U kunt bij ons terecht voor een gedetailleerd advies over welk type laser of lasersysteem geschikt is voor uw applicatie.

U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor bijvoorbeeld oppervlakte bewerkingen (graveren, ablatie, kleuren, etc.) en het snijden en lassen van zeer diverse materialen.

 

Optische componenten, galvoscanners en lichtmodulatie

Natuurlijk bent u met alleen een licht- of laserbron nog niet klaar. U kunt ook bij ons terecht voor een uitgebreid pakket aan optische componenten en systemen, opto-mechanica, zowel actief als passief.
Vanzelfsprekend maken speciale coatings, optische materialen en afmetingen deel uit van ons programma.

                                           


Imaging systemen

Wilt u snelle processen in beeld brengen of monitoren? U kunt terecht bij onze Imaging specialist voor een advies op maat voor high-speed camera systemen. Daarnaast voeren wij een breed pakket van gekoelde en ongekoelde infrarood cameras. 

 

Elektronische test- en meetapparatuur

Testen en meten? Dankzij ons zeer gevarieerde scala test- en meetapparatuur, variërend van voedingen, oscilloscopen, functie- en pulsgeneratoren en lock-in versterkers tot EMI/EMC apparatuur, kunt u voor vrijwel elk meetvraagstuk bij ons terecht!