Always on the cutting edge of excellence

KMWE is toeleverancier en partner voor de High Tech Machinebouw en Aerospace.

 

KMWE levert complexe, functioneel kritische componenten en hoogwaardig (cleanroom) geassembleerde mechatronische modules aan diverse veeleisende klanten. Vanaf de oprichting in 1955 is KMWE inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen en partnerships in Eindhoven, Maleisië en India en salesvertegenwoordigers voor UK, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De medische sector, de halfgeleiderindustrie, industriële automatisering en luchtvaart zijn de markten waarin KMWE actief is.

 

KMWE loopt voorop met technologische innovatie, kwaliteitsborging en logistieke concepten. Waar veel organisaties zich steeds vaker richten op hun kernactiviteiten, vertrouwen zij voor het overige op partners als KMWE. Waarbij KMWE in vroegtijdig stadium de ontwikkeling en engineering, de gehele productie inclusief toeleverketen voor haar rekening neemt.

 

Met meer dan 550 goed opgeleide medewerkers, een internationaal toelevernetwerk en een onophoudelijk streven naar Excellence is KMWE in staat om aan de hoge eisen van haar klanten en hun markten te voldoen. 

Precision Components  

De roots van KMWE liggen in de fijnmechanische verspaning. Deze passie heeft KMWE doen uitgroeien tot een vooraanstaande verspaner van complexe onderdelen en functioneel kritische componenten. KMWE heeft components vestigingen in Eindhoven en Maleisië. Deze zijn gespecialiseerd in: automatische 24/7 complexe verspaning, 3D CAD/CAM oplossingen en uitgekiende opspantechnieken, ultra precieze microverspaning tot grote structuurdelen, sheet metal productie en thermisch spuiten.

 

Precision Systems 

Het hart van de machines van onze klanten bestaat vaak uit een uitgekiend samenspel van elektronica, software en een groot aandeel mechanische componenten. De (cleanroom)assemblage van dit soort hoogwaardige mechatronische modules en systemen vindt plaats bij Precision Systems, met vestigingen in Eindhoven en Maleisië.

Deze vestigingen zijn gespecialiseerd in het Just in Time leveren van volledig functioneel geteste modules en systemen. 

 

Projectmanagement & Engineering

KMWE is in steeds grotere mate verantwoordelijk voor de ontwikkeling en engineering van onderdelen en begeleiding bij het ontwerpen van nieuwe producten. Zo wordt de Best Total Cost of Ownership gerealiseerd. Vanuit India wordt KMWE ondersteund op het gebied van engineering en technische documentatie.

 

Always on the cutting edge of excellence

KMWE zoekt altijd de grenzen op van het mogelijke. Snel inspelend op een sterk veranderende markt, proactief en altijd kijkend naar technologische innovatie oplossingen.  

Complex titanium verspanen en 3d metaalprinten zijn voorbeelden van deze ontwikkelingen.