Reliance - Uw helpende hand bij al uw mechatronische wensen

 Reliance Precision Ltd
Uw partner voor mechatronische precisiecomponenten en bouwgroepen voor o.a. de medische industrie, laboratorium automatisering, photonics, semi-conductor en de luchtvaartindustrie.

 

 Maken

Als fabrikant van hoogwaardige precisiecomponenten zijn wij ervaren, flexibel en op de markt ingespeeld. We hebben een uitgebreid machinepark met o.a. CNC machines, high-speed machines en 5-assige bewerkingscentra. We kunnen vertanden, verspanen en slijpen, ook in keramiek.  Om onze klanten optimaal te ondesteunen in hun eisen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en concurerende levertijden combineren we onze eigen capaciteiten met externe bronnen welke we uitermate strict controleren. 

 

  

 

 Assembleren en Testen

Reliance heeft vele assemblagemogelijkheden welke ondersteund worden door onze cleanroom faciliteiten. We hebben ruime expertise in het assembleren van systemen voor een hoogwaardig vacuum, mechanische en mechatronische bouwgroepen en integratie van optische systemen tot sub-micron niveau.  

 

 

 

 Standaard componenten

Wij bieden u een groot assortiment aan nauwkeurige standaard componenten zoals onze gepatenteerde Reli-a-Flex koppelingen, tandwielen en tandheugels.   De componenten kunnen we naar uw wensen aanpassen. Denk hierbij aan spindels, sledes en andere lineaire bouwgroepen.  Ook de aansturing is geregeld, bijvoorbeeld met de intelligente CoolMuscle motoren, voorzien van ingebouwde controller, driver en encoder.

 

 Totaalpakket 

Of het nu is voor standaard componenten, het maken van componenten naar tekening, assemblage, testen of het helpen bij uw initiele ontwerp, Reliance is uw toegwijde en zeer ervaren partner. Wij staan graag voor u klaar.   

 

 

Kijk voor meer info over maatwerksystemen voor kritieke applicaties op: 

www.reliance.co.uk