The total solution in Swiss Precision

 

 

 

DIXI Polytool BV is een verkoopkantoor in Nederland dat naast haar eigen merk DIXI Polytool ook REGO-FIX, Pibomulti en BIMU vertegenwoordigd.

 

Precisiegereedschappen van volhardmetaal en diamant voor meer dan 400 verschillende materialen.

 

Het Zwitserse familiebedrijf DIXI Polytool is gespecialiseerd in de productie van microprecisie hardmetaal en diamant gereedschappen en ruimers. 

 

Het hoofdkantoor en de state-of-the-art productiefaciliteit zijn sinds 1946 in Le Locle in Zwitserland gevestigd.

 

Dixi Polytool heeft een uitgebreid assortiment aan boren, frezen en ruimers. De gereedschappen van DIXI Polytool zijn verkrijgbaar vanaf  ├ś 0.04 mm. De gereedschappen kunnen geleverd worden met verschillende coatings om uw productie stand tijd te verhogen.

 

DIXI Polytool is de specialist in kleine diameters.  

 

 

 

 

 

 

 

Betrouwbaarheid, kwaliteit en precisie.

 

REGO-FIX is een Zwitserse fabrikant van gereedschaphouders en was het eerste bedrijf dat in 1972 de ER spantang introduceerde. Inmiddels is de REGO-FIX spantang de industrie- standaard geworden.

 

De producten van REGO-FIX overtreffen andere producten door de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie. REGO-FIX heeft een uitgebreid assortiment aan spantangen, gereedschaphouders en bijpassende accessoires.


powRgrip

Het powRgrip systeem is het snelste gereedschapsspansysteem ter wereld. powRgrip biedt een runout van minder dan 3 mircron en sterke vibratie demping. Wilt u zelf ervaren hoe eenvoudig en zeker het systeem werkt, dan regelen wij dit geheel kostenloos.

 

           

 

Multispindelkoppen met de hoogste precisie, het is onze standard.

 

Het Zwitserse familiebedrijf Pibomulti is gespecialiseerd in de productie van spindels en oplossingen voor iedere denkbare toepassing.

Het hoofdkantoor en de state-of-the-art productiefaciliteit zijn sinds 1979 in Zwitserland, Le Locle, gevestigd. Een team van meer dan 100 vakmensen levert met de nieuwste technologi├źn hoogwaardige spindelkoppen.