BEGRIJP EN BEHEERS UW MATERIALEN
Bruikbare inzichten
Ondersteund door uitgebreide kennis van de branche en technische expertise, helpen onze instrumenten gebruikers om beter inzicht te krijgen in een breed scala aan materialen, van proteïnen en polymeren tot metalen en bouwmaterialen.

Onze technologieën maken het mogelijk om parameters te meten zoals deeltjesgrootte, -afmetingen en -zetapotentiaal, biomoleculaire interacties en stabiliteit, reologische eigenschappen, elementaire concentraties en kristallografische structuur. Uiterst betrouwbare en robuuste karakterisering van deze eigenschappen is essentieel voor het voorspellen hoe een product zich zal gedragen tijdens het gebruik, om de prestaties te optimaliseren en om manufacturing excellence te bereiken.
Bespaar tijd en geld
Kies uit een uitgebreid aanbod wetenschappelijke instrumenten voor de chemische, fysische en structurele analyse van een breed scala aan materialen en stroomlijn uw activiteiten van eenvoudige analyse tot volledige automatie.

Over ons
Malvern Panalytical-technologieën worden gebruikt door wetenschappers en technici in een breed scala aan sectoren en organisaties om uitdagingen het hoofd te bieden met betrekking tot het maximaliseren van productiviteit, het ontwikkelen van producten van betere kwaliteit en deze producten sneller op de markt te krijgen. Onze missie is het creëren van superieure, klantgerichte oplossingen en service met een tastbare economische impact door middel van chemische, fysieke en structurele analyse van materialen.

Wereldwijd werken meer dan 2000 medewerkers aan klantgerichte oplossingen en service met een tastbare economische impact.
www.malvernpanalytical.com