Acess heeft een breed snelkoppelingen programma, uitwisselbaar met en passend op bijna alle snelkoppelingen van toonaangevende merken zoals Prevost, Walther, Parker, Rectus, Tema, Oetiker, Hasco, DME, Orion, PCL, Cejn, Stucchi, Faster, DNP en vele anderen. We zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in snelkoppelingen en doen zaken met diverse fabrikanten.

Voor veel mensen maakt de verscheidenheid aan merken en typen snelkoppelingen deze markt ondoorzichtig  en ingewikkeld. Als je een bepaald merk en type gebruikt moet je dan tot in lengte van jaren datzelfde merk en type blijven kopen omdat iets anders niet past? Vroeger was dat inderdaad vaak het geval en was men aan de genade van die fabrikant overgeleverd. In de laatste jaren is daarin een kentering gekomen. Mede door de Europese druk om te standaardiseren zijn verschillende profielen ISO genormeerd, andere profielen zijn door de markt gestandaardiseerd. Veel koppeling-fabrikanten maken nu koppeling die uitwisselbaar zijn met de koppelingen die hun concurrenten maken. 
Daardoor ontstaat er weer een gezonde markt waar vraag en aanbod in een gelijkwaardige positie komen.

Acess is een van de voorlopers in deze ontwikkeling en kent de specificaties van zowel de originele als uitwisselbare producten. Hierdoor kunnen we voor elke toepassing een goed advies geven.

Belangrijke partners voor Acess zijn:

CEJN, de vooraanstaande Zweedse fabrikant van kwaliteitskoppelingen voor pneumatiek, hydrauliek en vloeistoffen. Het pneumatiek programma van CEJN voorziet in het upgraden van bestaande standaard koppelingsystemen naar veilige en energiezuinige systemen.

RTC Couplings, de koppelingen fabrikant die kwaliteit en uitwisselbaarheid garandeert op het gebied van perslucht, hydrauliek en vloeistoffen, zowel voor mono als voor multikoppelingen.


Holmbury, een familybedrijf uit de UK, die met hun hydrauliek snelkoppelingenpakket werelwijd klanten bedient als oa JCB en Caterpillar. Het Holmbury profiel is door de ISO als standaard genomen voor de ISO 16028.