ZAKENDOEN IN DUITSLAND?
Als het gaat om zakelijke contacten en marktbewerking in Duitsland, is de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) uw eerste aanspreekpunt.


Meer dan 110 jaar ervaring
Opgericht in 1905 als Nederlands Koopmansgilde voor Duitsland, heeft de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) het ondernemerschap in beide landen al meer dan 110 jaar ondersteund en in belangrijke mate vormgegeven. Vanuit onze vestigingen in Den Haag, Berlijn, Düsseldorf en Frankfurt behartigen wij de belangen van het bedrijfsleven langdurig en consequent. Competentie staat voor ons van oudsher hoog in het vaandel, naast een luisterend oor voor de belangen van de bedrijven. Deze koers willen wij ook in de toekomst varen. Daarbij hebben wij onze onafhankelijkheid altijd bewaard en zijn daardoor een geloofwaardige partner gebleven.
Netwerk met toegevoegde waarde
Al meer dan 1.500 bij ons aangesloten bedrijven schenken de DNHK hun vertrouwen. Dit is voor ons van grote waarde. Wij houden dan ook nauw contact met onze leden en bieden door ons aanbod en onze evenementen een meetbare meerwaarde. Onder de leden bevinden zich Duitse en Nederlandse industriebedrijven, dienstverleners en handelsorganisaties uit bijna iedere branche. Leden hebben niet alleen toegang tot het netwerk van de Handelskamer, maar kunnen zich ook beter presenteren in het buurland, ontvangen belangrijke aanvullende marktinformatie en profiteren van aanzienlijke kortingen. Jaarlijks organiseren wij zo'n 100 netwerk- en informatiebijeenkomsten. Daarmee zijn we zo succesvol dat ons netwerk sinds meerdere jaren groeit. Dit is voor ons een stimulans om nog beter te worden. De vele evenementen en acties dienen ertoe, de contacten tussen onze leden te intensiveren. Wij staan open voor initiatieven van onze leden en betrekken hen actief bij onze activiteiten.
Eén partner voor alles
Samen met u vinden we een passende strategie voor een positionering op maat. Ons advies is veelzijdig. We bemiddelen in handelscontacten en personeel in het buurland, stellen arbeidscontracten op, adviseren over bedrijfs-oprichtingen en ondersteunen bij loonboekhouding en fiscale vragen. Ook helpen onze seminars en trainingen om uw kennis over de Duitse markt te vergroten. Bedrijven kunnen dus met bijna elke vraag bij ons terecht, ook als ze al in het buurland actief zijn. 


 
Ook zakendoen in Duitsland? Neem contact met ons op!
+31 (0)70 3114 100
info@dnhk.org

www.dnhk.org