Combining Strength, delivering Solutions

Wat nodig is om te overleven en succesvol te zijn in discrete manufacturing kan worden samengevat in één woord: flexibiliteit. Tijden veranderen, technologie ontwikkelt zich steeds sneller, en ondernemingen die er niet in slagen om data op nieuwe manieren te gebruiken, te innoveren, processen te stroomlijnen en hun apparatuur te integreren in hun ERP-systemen, lopen het risico om hun concurrentievoordeel te verliezen – en hun winstgevendheid.

 

Wij begrijpen het belang van uw bedrijfshistorie en de specifieke behoeften van de Discrete Manufacturing sector als het gaat om de ontwikkeling van een effectieve IT-oplossing die efficiëntie echt ondersteunt. Onze eigen FAST-Engineering™ en SMART-Engineering™ (Microsoft) templates zijn ontwikkeld voor bedrijven van elke omvang die naar operational excellence streven. Onze oplossingen zijn gericht op:

  • Flexibele, met data verrijkte productieprocessen
  • Transparante productieplanning
  • Nieuwe technologieën (IoT, sensoren) ingebouwd in producten
  • Realtime rapportage en analyse van werkvloerprocessen
  • Optimale implementatie van tools

 

Bij delaware zijn we gespecialiseerd in uiteenlopende discrete manufacturing – processen en spreken we uw taal. We werken samen met u op een technologie-agnostische wijze om vast te stellen wat de meest geschikte tool is voor uw onderneming. 

delaware is een snelgroeiend, wereldwijd actief bedrijf dat geavanceerde oplossingen en diensten levert aan organisaties die streven naar een duurzaam en competitief voordeel.

 

We begeleiden onze klanten door hun businesstransformatie en passen daarbij de ecosystemen toe van onze voornaamste businesspartners, SAP en Microsoft. Bovendien blijven we ook nadien onze klanten ondersteunen en garanderen hen op die wijze continuïteit en continue verbetering. 

Op alle vlakken passen wij ons eigen duurzaam businessmodel toe dat gericht is op de lange termijn. Onze toekomstige leiders maken trouwens al deel uit van ons team. Ze dragen bij aan het succes van onze klanten, door hen te helpen zich te onderscheiden van hun concurrenten en klaar te stomen voor morgen.

 

delaware stelt 1700 professionals te werk in 27 regionale kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika.