Wie zijn wij
Dormac CNC Solutions is leverancier van machines voor verspanende bewerkingen en 3D metaal printers.


Wat doen wij

Met een uitgebreid machine-programma van CNC draai- en freesmachines, gespecialiseerde proceskennis en uitstekende service-support bieden wij hoogwaardige productieoplossingen tegen aanvaardbare investeringen.
Dormac is daarmee uitgegroeid tot een volwaardige partner voor de gehele verspanende industrie.
Wat bieden wij
De eerste prioriteit van Dormac is het ondersteunen van haar klanten. Wij blijven dan ook voortdurend investeren in mensen en middelen om onze eindgebruikers optimaal te kunnen bedienen. 

Op draaigebied loopt het machineprogramma uiteen van eenvoudige 2-assige draaibanken tot complexe meerassige multi-tasking draaimachines. 

Op freesgebied leveren wij van compacte bewerkingscentra tot grote bedfreesmachines. 
Doen wat de klant van je vraagt en zorgen dat het werkt, dat is ons credo.” 
Dormac Productie Automatisering verzorgt het gehele traject voor een geslaagde manarme productie voor de metaal en kunststof verwerkende industrie. Met de jarenlange ervaring die Dormac heeft met verspanende machines weet Dormac als geen ander dat automatisering meer omvat dan alleen het beladen en ontladen van een draai- of freesmachine. 

Nieuw: Onze Easy Loader


 

Dormac loopt voorop wanneer het gaat om de nieuwste ontwikkelingen in de metaalwereld. Een 3D metaalprinter kan u oplossingen bieden die niet met de huidige productie methodes te realiseren zijn.