OBINION is leverancier van een uitgebreid scala aan machines, apparatuur, services en diensten aan de kunststofverwerkende industrie.


Samen met onze klant kijken we kritisch naar het productieproces. Daarbij zoeken we naar mogelijkheden om de operationele kosten te verlagen en tegelijkertijd de productiekwaliteit en -capaciteit te optimaliseren.

 

Optimaliseren

Verouderde productiemethoden, machines en apparatuur staan een optimaal productieproces in de weg. Veelvoorkomende handelingen kunnen worden geautomatiseerd, wat al snel resultaten in effectiviteit, kwaliteit en kosten biedt.


Onze producten

Met een uitgebalanceerd productprogramma en gerichte diensten biedt OBINION een compleet pakket voor een bedrijfstak waar kosten en effici├źntie meer dan ooit een belangrijke rol spelen.

De omvang van het productprogramma is inmiddels een van de meest uitgebreide in de industrie. 


Een programma dat zorgvuldig is samengesteld op basis van kwaliteit, duurzaamheid en de laagst mogelijke aanschaf- en operationele kosten.


Ons productprogramma omvat onder andere spuitgietmachines, extruders, blaasgietmachines, randapparatuur zoals drogers, koelunits, materiaaltransport, maalmolens en robots en meer recentelijk complete recycle-installaties voor kunststof, rubber en zelfs metalen.

Wat doen we nog meer?

OBINION levert meer dan producten. Ook training en certificering zijn een belangrijk deel van onze dienstverlening. Optimalisatie van productieprocessen kan alleen worden gerealiseerd als werkmethoden, vaardigheden en apparatuur zorgvuldig zijn ge├»ntegreerd. 

 

Waar staan we voor?

OBINION staat voor toewijding, duidelijk omschreven doelen, een hoog serviceniveau en de wil om verwachtingen te overtreffen. Tevreden klanten tevreden houden met betaalbare apparatuur en betrouwbare diensten. Kennis van zaken en doen wat is toegezegd. 

 

Concurrerend, snel, gemakkelijk en effectief: dat is OBINION!