SpartnerS gelooft in het winnen van de wedstrijd

Wij maken het waar
SpartnerS is dé organisatieadviseur voor bedrijven in de Maakindustrie in de Brainportregio. Onze ambitie is om voor en met onze klanten “de wedstrijd te winnen”. Onze organisatieadviseurs staan hiervoor iedere dag op onder het motto “Wij helpen bedrijven, gaan samen aan de slag en geven nooit op.”

Wij helpen bedrijven
Onze organisatieadviseurs komen zelf ook uit de Maakindustrie. Wij spreken uw taal, weten hoe moeilijk veranderen kan zijn en schakelen moeiteloos tussen werkvloer en management.

Gaan samen aan de slag
Roepen aan de zijlijn dat het beter kan is niet zo moeilijk. Verbeteringen daadwerkelijk en blijvend voor elkaar krijgen: dat is waar het om gaat. Onze organisatieadviseurs gaan daarbij samen met u en uw medewerkers aan de slag. Onze werkwijze is mensgericht, respectvol, oprecht én doortastend.

En geven nooit op
Veranderingen realiseren gaat vaak gepaard met tegenslagen en weerstand. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, elke situatie is weer anders. Voor ons is het resultaat heilig, en onze organisatieadviseurs halen alles uit de kast om het bij u te laten lukken. Daarbij staan wij naast u als ondernemer. Op betrokken wijze zetten wij onze expertise en vaardigheden in zodat ook uw bedrijf de wedstrijd wint.

Verbetering van resultaat

SpartnerS is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich richt op de ondernemer en zijn of haar organisatie. Het accent ligt daarbij op industriële bedrijven.

Als generalisten benaderen wij vraagstukken in samenhang met de totale bedrijfsvoering en bewerkstelligen daarmee dat oplossingen realistisch en haalbaar zijn. Verbetering van het resultaat staat daarbij voorop!

De meeste ondernemers zitten niet te wachten op dikke rapporten of adviseurs aan de zijlijn. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat wij naast de pragmatische adviezen onze tijd graag besteden aan de implementatie: u en uw organisatie worden ondersteund bij de uitvoering waarbij wij vaak optreden als katalysator zodat prestatieverbeteringen daadwerkelijk gerealiseerd worden.

De maakindustrie is ons werkveld

De praktijk is de beste leerschool: onze adviseurs hebben advies én lijnmanagement ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren van de maakindustrie zoals machinebouw, mechatronica, verspaning, plaatbewerking, staalbouw, meubelindustrie, interieurbouw, procesindustrie, spuitgieten, oppervlaktebehandeling, installatietechniek en technisch onderhoud.


Gereedschap

SpartnerS heeft de afgelopen jaren bewezen een slagvaardige partner te zijn voor veel bedrijven in deze sector op het gebied van:  • Strategie & Marketing
  • Lean & Logistiek
  • Organisatie & Leiderschap
  • Sparringpartner


Voor het verbeteren van uw resultaten beschikken wij over de benodigde competenties en methodieken. Wij kiezen nooit voor standaard oplossingen, maar zetten onze expertise gericht op uw specifieke vraagstukken in.

Meer weten wat SpartnerS voor uw bedrijf kan betekenen? Bel of mail ons via:

T: +31(0)40 303 44 00 of via

e-mail: info@spartners.nl


Of kijk op onze website: www.spartners.nl