Experts in cleanroom monitoring

Over Lighthouse Benelux

 

Lighthouse Benelux is gespeciali-seerd in monitoring en bewaking van diverse (lucht- en klimaat technische) parameters binnen de farmacie, industrie en ziekenhuizen. Naast monitoring levert Lighthouse ook cleanroom validatie- en kwalificatie meetapparatuur voor deeltjes-metingen, microbiologische sampling, airflow visualisatie en filter integriteitstesten.

Lighthouse Benelux is een dochter-onderneming van Lighthouse Worldwide Solutions (met 50 wereld-wijde vestigingen/distributeurs). Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco (US) en productie in Medford (US). Lighthouse Benelux heeft in 2014 een tweede bedrijfspand gebouwd waar de afdeling monitoring systemen is gevestigd. Door de expansieve groei van de bedrijfstak monitoring systemen is besloten deze activiteiten meer ruimte te geven voor groei en is het aantal specialisten wat zich dagelijks bezig houdt met monitoring flink uitgebreid. 

 


 

Bij Lighthouse zijn software specialisten werkzaam, die ervoor zorgen dat de Lighthouse Monitoring Software (LMS) wordt ingericht op de wensen van de klant. Onze projectleiders en het installatie team zorgen voor de volledige begeleiding, aanleg, documentatie en kwalificatie van een systeem.

Breed bewezen allesomvattende kwaliteit


Lighthouse is in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat en ISO 17025 accreditatie. De kwaliteit van de producten en diensten van Lighthouse Worldwide Solutions bewijst zich internationaal al ruim dertig jaar.

Marktsegmenten waarin Lighthouse zich reeds heeft bewezen met haar monitoring, producten en diensten: 

  • Industrie (o.a. semiconductor):  monitoring van cleanrooms, productie en kritische oppervlakken
  • Ruimtevaart en onderzoeks- instituten: monitoring van cleanrooms en onderzoeks-laboratoria
  • Farmaceutische industrie; aseptische productieruimten en laboratoria
  • Medische en biotechnologie industrie; productiecleanrooms, LAF-cabinetten, laboratoria en magazijnen
  • Gezondheidszorg; ziekenhuizen en klinieken; OK, laboratoria, apotheken, isolatiekamers, CSA
  • Voedingsmiddelenindustrie: productieruimten volgens de HACCP richtlijn

 

Alle monitoring systemen worden volledig gekwalificeerd en gedocumenteerd opgeleverd volgens GAMP-5.  

 

Turn-key monitoring systemen

 

Wij leveren onze monitoring systemen volledig turn-key op en sluiten met de betrokkenen van de organisatie maar ook opdrachtgevers alles kort, zodat de realisatie en kwalificatie goed op elkaar wordt afgestemd. Aansluitend aan de oplevering van uw monitoring systeem bieden wij verschillende mogelijkheden van onderhouds-contracten aan, zodat de betrouw-baarheid van uw systeem zo hoog mogelijk is. Naast de jaarlijkse her-kalibratie en benodigde onderhoudswerkzaamheden bieden wij verschillende Service Level Agreements voor de support van uw systeem, zodat dit 24/7 beschikbaar is.

 

 

Service die zorgt voor continuïteit!

 

Goed onderhoud is onmisbaar voor de kwaliteit en continuïteit van uw meetsystemen en -instrumenten. Lighthouse Benelux biedt u Service met een hoofdletter. Onderhoud en reparaties aan uw producten en systemen zijn desgewenst binnen 24 uur gereed. Dat geldt voor de Lighthouse systemen, maar ook voor producten van andere merken. Net als het kalibreren van uw producten in ons mobiele laboratorium, kunnen onderhoud en reparaties ook op locatie worden uitgevoerd. Wachttijden blijven zo tot een minimum beperkt en kritische verzendingen zijn niet nodig.