Kernachtige oplossingen voor datamanagement
Is er niet een simpele oplossing voor onze data-problematiek? Dat vinden we bij Kjerner exact de juiste vraag. 

Het antwoord: nu wel. Kjerner is in staat om een probleem beet te pakken, en met behulp van propriëtaire technologie het probleem tot de kern terug te brengen. Resultaat: een database structuur die het bedrijfsproces precies volgt. 

Dit krijgt u niet als adviesrapport, maar als een werkende prototype-applicatie met automatisch gegenereerde user interface. Dat geeft veel duidelijker aan of het probleem goed is opgelost of niet. 

En zodra het goed is opgelost, kunnen we het prototype voorzien van systeemkoppelingen en voor u in bedrijf stellen. Is er behoefte aan terminals in productieruimtes of magazijn, dan kunnen deze worden toegevoegd. Moet er data worden gemigreerd uit een eerder systeem, dan is dat geen probleem. Uiteindelijk doet de zo ontworpen applicatie in niets onder voor een standaard systeem.

Maar dan heeft u wel een systeem dat past bij uw bedrijf. Dat later eenvoudig kan worden aangepast, met behoud van de opgebouwde data. Dat we om de paar jaar een keer doorlichten of het nog wel kernachtig genoeg is.

Door de aanpak en technologie van Kjerner blijft de user interface en de database-technologie bij met de stand der techniek, zonder dat de functionaliteit van de software verandert. En kunnen functionele aanpassingen worden gemaakt zonder aan verouderde techniek vast te zitten.
Functionaliteit en techniek zijn voor het eerst echt los van elkaar komen te staan. Daarom kunnen we focussen op de functionaliteit en daar, samen met de mensen die er dagelijks mee te maken hebben, 10 stappen extra nemen om kernachtige, flexibele en stabiele software te leveren en voor u te beheren.

Rick van der Arend is een echte software-ontwikkelaar die altijd meer heeft gehouden van de specificaties van de software dan van de techniek ervan. Zijn wens om een platform ter beschikking te hebben waarmee klantapplicaties snel en betrouwbaar konden worden ontwikkeld heeft hem uiteindelijk geleid naar het mede ontwikkelen van de technologie die Kjerner inzet. Daarnaast is Rick ook de filosoof en het geweten binnen ons partnerschap, wat er toe leidt dat we een sterke drive hebben om de dingen goed te doen, en de goede dingen uitkiezen om te doen.

Ronald van Eekelen komt uit de wereld van data-analyse, binnen supply chain management maar ook in de financiële wereld, en zag zich in het verleden vaak genoodzaakt om bij gebrek aan goede mogelijkheden om de benodigde data te managen maar zelf met spreadsheets en macro's aan de gang te gaan, met alle bijbehorende frustraties. Door aan te haken bij de methode van Kjerner is hij nu in staat met klanten razendsnel hun problemen te analyseren en om te zetten in compacte tooling. Binnen het partnerschap bewaakt Ronald de efficiëntie en heeft voor de meest minieme taken reeds een applicatie gebouwd in onze eigen technologie. Wat steeds hetzelfde moet zijn, kan tenslotte beter automatisch dan met de hand!
Kjerner heeft een heel netwerk aan partners waarmee ze samenwerkt om klanten een volledige ontzorging te kunnen bieden op het beheer van al hun database-systemen. Van ERP systeem tot de urenbriefjes en van MKB tot multinationals.

Nieuwsgierigheid gewekt? Hierboven vindt u onze contactgegevens.