Kjerner ERP - ERP voor de nieuwe generatie bedrijven
Standaard bedrijfskritische software?
De nieuwe generatie bedrijven is succesvol, omdat ze 'iets' anders doen dan andere bedrijven. Daarin zijn deze bedrijven uniek en  onderscheiden ze zich in de markt. Dit 'iets' is dus essentieel voor hun
bedrijfsvoering. ERP-applicaties worden vaak, zo niet altijd, als standaardapplicaties aangeboden. Maar wat de nieuwe generatie bedrijven onderscheidt, moet ook terugkomen in hun bedrijfssoftware. En daar schort het vaak aan.

Kjerner ERP doet het 100% anders
Kjerner ERP is gemaakt om volledig flexibel, toegankelijk en transparant te zijn. Te beginnen met een selectie van standaard kernmodules, gebaseerd op best practices. Een selectie die is toegespitst op de onderneming. Maar Kjerner gaat verder: Elke module wordt naadloos aangepast aan de specifieke en onderscheidende wensen en behoeften van het bedrijf. De onderneming behoudt hiermee haar onderscheidende succesfactor, zonder dat het effect heeft op versies, updates en onderhoud van de software. Zonder extra licentie- of onderhouds-kosten.

Met Kjerner klaar voor de toekomst
De wereld was nooit meer in beweging dan in deze tijd. Een ERP-systeem moet niet alleen meegroeien met trends, maar ook de nieuwe generatie bedrijven ondersteunen om de spelregels te veranderen en zo trendsetter te blijven. Kjerner volgt trends en technieken nauwkeurig en verwerkt dit in de software. Internet of things, mobiele apps, voice interface; Kjerner is er klaar voor en haar klanten zijn dat dus ook. 
Als klanten van Kjerner nieuwe revolutionaire businessmodellen ontwikkelen, dan zorgen wij ervoor dat het ERP-systeem daar 100% op aansluit. Met Kjerner ERP echt klaar voor de toekomst!

De business case voor Kjerner ERP
ERP-trajecten met standaard software zijn niet goedkoop, kosten veel tijd en lopen ook nog eens vaak uit de tijd en het budget. Ook blijkt vaak de fit met de bedrijfsprocessen niet zo goed te zijn als was voorgespiegeld, waardoor bedrijfsprocessen moeten worden aangepast aan het ERP-systeem. Precies wat we niet willen. Ondertussen draait het hele bedrijf in deze periode om de invoering van het ERP-pakket. Niet voor niets wordt de ERP-leverancier vaak niet hoger beoordeeld dan ‘acceptabel’.De nieuwe generatie bedrijven houdt zich liever bezig met hun eigen business en ondersteuning door bedrijfssoftware speelt daarbij een cruciale rol. Kjerner gaat er helemaal voor haar klanten enthousiast te maken. Door te zorgen dat een ERP-traject over de business van de klant gaat in plaats van over de software van Kjerner. En door het technisch projectrisico volledig voor onze rekening te nemen. Dat vertaalt zich in een aantal unieke garanties:
  • Vooraf duidelijke afspraken over licenties
  • Klanten krijgen de volledige regie over hun ERP-pakket.
  • Altijd een maand opzegtermijn, zelfs tijdens implementatie.
  • Garantie op bug-vrije software.
  • Garantie op tijdige oplevering.
  • Hosting kan bij u, ons of een derde. Wij zorgen dat het werkt.
  • Maatwerk leidt niet tot extra licentie- of onderhoudskosten.
Wie zijn Kjerner
Kjerner is opgericht door twee Delftse ingenieurs uit frustratie over de huidige ERP-markt. Die wordt gedomineerd door systemen die nauwelijks aangepast kunnen worden aan unieke bedrijfskenmerken. Kjerner gaat voor échte verandering: Een next generation ERP-systeem. 100% passend voor elk bedrijf, voor elk budget.

Kjerner heeft als enig bedrijf ter wereld softwaretechniek en functie volledig van elkaar gescheiden in het Alan platform. Dat maakt dat nieuwe technieken snel toegevoegd kunnen worden en functies zonder  belemmeringen snel aangepast kunnen worden.

Sinds 2011 ondersteunt het Alan platform de klanten van Kjerner 24 uur per dag, 7 dagen per week op honderden computers door heel Europa. Van 2011 tot 2018 gebeurde dat nog onder de naam M-industries. We hebben meer dan 1000 actieve gebruikers en een groeiende community van experts op het gebied van Alan-modelleren. Grote en kleine klanten, waaronder Norsk Hydro, Axa Home & Bike Security, Natural Bulbs en de Apenheul bewijzen het succes van dit concept.

We gaan er tegenaan
Kjerner is klaar voor een frisse wind op de ERP-markt. Om dit voor elkaar te krijgen, willen we een beweging vormen, samen met onze klanten. U bent dus welkom voor een bezoekje aan één van onze huidige klanten en verwachten van u ook een actieve promotie van ons gedachtegoed. Samen met onze partners en klanten vormen we zo de nieuwe generatie! Nieuwsgierigheid gewekt? Hierboven vindt u onze contactgegevens.