Rösler - de specialist voor oppervlaktetechniek

Wij zijn uw partner voor innovatieve glijslijp- en straaltechniek

Rösler is de enige aanbieder ter wereld voor oppervlaktebewerking die de twee fundamentele technologieën glijslijpen en stralen in combinatie met industriële wasinstallaties aanbiedt en bovendien alle componenten zelf ontwikkelt en produceert.

Over ons
Al meer dan 80 jaar is de Rösler-groep werkzaam op het gebied van de oppervlaktebewerking door middel van:
  • glijslijptechniek
  • straaltechniek
  • reinigingstechniek
en biedt de meest uitgebreide portfolio ter wereld van installaties, procesmedia en diensten.

Bekende ondernemingen in de meest uiteenlopende industriesectoren vertrouwen op de Rösler-producten en -diensten. De Rösler-groep biedt met zijn 15 vestigingen en meer dan 150 handelsvertegenwoordigingen een wereldwijd dekkend netwerk, altijd dichtbij de klant.

De ontwikkeling van een installatie voor uw bewerkingsproces of een complete productielijn is de taak van onze specialisten. Daarmee bent u bij ons in zeer goede handen: van de planning tot de ingebruikname en nog verder – een machineleven lang! Ons technologiemanagement-team werkt met u het perfecte bewerkingsproces uit dat precies bij uw werkstukken past.

Glijslijpinstallaties van Rösler zijn dankzij een hoog rendement en tijdbesparende en milieuvriendelijke technologie de meest verkochte systemen ter wereld. Ze maken daadwerkelijke kostenverlagingen mogelijk en kunnen overal worden gebruikt, waar tot nu toe met de hand of met hogere technische deskundigheid oppervlaktebewerking is uitgevoerd.


Rösler straaltechniek valt op door intelligente constructie, innovatieve details en bijzonder duurzame componenten. Het straaltechniek-machineassortiment van Rösler omvat zowel installaties voor nauwkeurig persluchtstralen alsook voor het stralen met zeer efficiënte turbines.

Als systeemaanbieder begeleiden wij u niet alleen wat betreft onze procedures en producten. Ook het kwalificeren van uw medewerkers gaat ons aan het hart.


Met de Rösler Academy geven wij in praktijkgerichte seminars onze technologische kennis aan u door, zodat u kunt profiteren van een nog hogere productkwaliteit en betere beschikbaarheid van de installaties.