Ervaring is onze kracht

Hendrikx Matrijzen is al ruim 30 jaar een partner in het maken van matrijzen op maat. Gedurende al die jaren hebben we succesvolle, langdurige relaties opgebouwd met kleine en grote bedrijven.


Bij ons staat de klant centraal en wij denken graag met u mee. Vanaf meedenken bij ontwikkeling van het product tot en met de nul-serie van de matrijs kunt u bij ons terecht. Uitgangspunt is de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en de productiekosten te beheersen.

Onderhoud en wijzigingen
Voor het wijzigen, onderhouden en (met spoed) repareren van matrijzen kunt u ook bij ons terecht. Matrijzen van derden zijn voor ons geen probleem, zelfs als er geen tekeningen beschikbaar zijn. Afgelopen jaar is er een nieuwe 5-assige CNC-freesbank (2000x800) en een 4-assige CNC draadvonkmachine (600x400) geplaatst.

Naast de meest reguliere machines, beschikken wij  over een laserlas- machine, waardoor snelle reparaties voor ons geen enkel probleem zijn.
In eigen huis testen
Onze range van spuitgietmachines (50T, 150T en 300T) biedt ons de mogelijkheid de matrijzen in eigen huis te testen. Hierdoor kunnen wij de klant voorzien van een goed werkende matrijs, waarmee direct in productie gegaan kan worden. Hoge proefspuitkosten, onderbrekingen van producties en onvoorziene transportkosten worden hiermee voorkomen. Ook het maken van de nul-serie behoort bij ons tot de mogelijkheden.