Additive Center helpt bedrijven in de maakindustrie om de eerste stappen rondom 3D printen te zetten. We gebruiken onze diepgaande kennis over de meest gangbare 3D print technologie├źn om teams te ontwikkelen.

3D printen is een snel ontwikkelende technologie die in toenemende mate industrieel wordt toegepast. Voor sommige bedrijven nu al een uitkomst, maar voor veel bedrijven een groot vraagteken. Want hoe begin je als bedrijf met 3D printen? Wat is nou een interessante business case voor jouw bedrijf? En hoe zorg je dat je team de mindset heeft om alles uit 3D printen te halen? Dit zijn de vraagstukken die we iedere dag bij onze klanten beantwoorden. 

Resultaat:
Het resultaat van ons werk is dat bedrijven kosten besparen, producten verbeteren, sneller kunnen ontwikkelen/leveren, bestaande markten kunnen vergroten of nieuwe markten kunnen openen.
 
the AM accelerator

Dit is een programma waar we samen met een interdisciplinair team van het bedrijf de toegevoegde waarde van 3D printen begrijpen, leren toe toepassen en vervolgens echt te gebruiken.

Resultaat: 
  • Kennis en mindset in je bedrijf om 3D printen direct toe te passen.
  • In 9/10 gevallen een toepassing die direct in te zetten is en de investering terug verdient. 


Warehouse scan voor 3D printen

Dit is de eenvoudigste manier om kosten te besparen door gebruik van 3D printen. 

Het principe is simpel. Door de Service Level Agreement die u heeft moet u veel onderdelen lang op voorraad houden. Wij scannen uw magazijn op specifieke onderdelen die industrieel, maar voordelig 3D te printen zijn.

Resultaat:
Directe kostenbesparing door de toepassing van 3D printen.