Advies en verkoop EDM en HSC technologie

Vonkerosiemachines en high speed freescentra


Voor de productie van hoogwaardige onderdelen en matrijs-inserts worden in de High-Tech industrie vonkerosiemachines en high speed freesmachines ingezet. Artech Solutions levert daarvoor een uitgebreid programma High Speed freesmachines, draadvonk- zinkvonkmachines en startgatvonkboormachines van gerenommeerde fabrikanten, waaronder Seibu, Exeron en Heun/Madra.


Artech Solutions is gespecialiseerd is advies en levering van machines voor draadvonken, zinkvonken en elektrode frezen. 


Artech Solutions wordt geleid door Werner Arns die met een langjarige ervaring en knowhow op dit gebied de Beneluxmarkt bedient met advies en verkoop van vonkerosiemachines en high speed freesmachines.


Artech Solutions heeft de exclusieve vertegenwoordiging van Seibu, Exeron, Heun, Madra, PSE, CP Graphitprodukte, MHT en Hufschmied voor de Benelux.


Seibu draadvonkmachines

Seibu draadvonkmachines, 40 jaar kwaliteit en betrouwbaarheid

Seibu is fabrikant van onder meer hoog nauwkeurige draadvonkmachines. Seibu draadvonkmachines onderscheiden zich door een zeer hoge nauwkeurigheid, extreem hoge betrouwbaarheid (in bijzonder de automatische draadinvoer) en extreem lage onderhoudskosten en enkele zeer unieke opties.


Exeron zinkvonkmachines en High Speed freesmachines

Exeron GmbH is met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van erodeer- en freestechnologie een specialist voor onder meer matrijzenbouw en hoog nauwkeurige 3D vormen in het algemeen. 

De hoogste oppervlakte nauwkeurigheid in combinatie met de hoogst mogelijk haalbare nauwkeurigheid in µ bereik samen automatiseringsoplossingen is kenmerkend voor het machineprogramma van Exeron.

Grafiet voor elektrode frezen


Voor elektrode frezen wordt steeds vaker grafiet ingezet vanwege de grotere vrijheidsgraad. Artech Solutions is de specialist in de Benelux op het gebied van grafiet, waarbij het bewerken van grafiet een doorslaggevende rol speelt. Artech Solutions biedt unieke oplossingen voor het bewerken van grafiet waarbij de productiviteit en de gereedschapskosten een optimaal resultaat opleveren.


Grafiet freesgereedschappen van Hufschmied

Deze Duitse fabrikant is specialist op het gebied van gereedschappen voor het hardfrezen en het frezen van grafiet. Hiervoor heeft Hufschmied innovatieve frezen ontwikkeld met unieke gecombineerde geometrieën waarmee extreem efficiënt verspaand kan worden.

Voor het hardfrezen heeft Hufschmied een zeer interessant programma Hard-Line frezen.

 

MHT Droogfrees technologie dit is het nieuwe frezen van de toekomst.

 

Koelen en smeren met 6 Bar lucht, lucht is een veel beter medium om de smering daar te krijgen waar deze het meest effectief is, dat is namelijk op de snijkanten van het freesgereedschap waarmee verspaand wordt.

Dit innovatieve product zorgt in alle omstandigheden voor een optimaal spanenmanagement en een optimale smering van de snijkanten van de frees.