Volledige proces- en ketenintegratie. Oog voor detail.
Digitalisering
Papierloos werken door supersnelle email-integraties, meegeleverde dashboards en OS onafhankelijke mobiele apps. Alle relevante informatie bedrijf breed gedeeld.


Uw slimme fabriek - IoT 
Sluit systemen, sensoren, machines en mensen aan als nooit tevoren. 
Onze IoT oplossing combineert de kracht van Microsoft Azure met gegevens en context van Epicor ERP. Hiermee krijgt u nog beter inzicht in de werking en dagelijkse activiteiten van uw onderneming.


Industry 4.0
Om een duurzame, schaalbare onderneming op te bouwen in de huidige bedrijfsomgeving, hebt u tools nodig die u helpen bij het stroomlijnen van taken, het verhogen van de productiviteit en samenwerking, en het in realtime benutten van gegevens. Met onze branche-oplossingen kunt u op het juiste spoor komen. 

QRM - Quick Response Manufacturing
Haal de wachttijden uit uw systeem. Verkort uw doorlooptijd en verhoog uw efficiency. Onze specialisten zijn QRM gecertificeerd staan klaar om uw processen te optimaliseren, digitaliseren en automatiseren. 


Ketenintegratie
Met behulp van onze vereenvoudigde integratiesoftware haakt u in met uw proces en gegevens in de keten waar u onderdeel van bent.


Naadloze integratie met specialistische systemen
Door de ingebouwde API integreert onze software naadloos met specialistische systemen. 
- CAD/CAM (bijv. WiCAM en Solidworks)
- PLM
- CRM / e-mail (bijv. Spotler)
- vervoerders (bijv. DHL en UPS) 
- E-facturatie (bijv. Readsoft Online)
- EDI (o.a. voor automotive (bijv. DAF)
- Webshops (bijv. Magento)
Inzetten op partnerschap
Wanneer u kiest voor Scherpthe BV en Epicor ERP dan kiest u voor een lange termijn oplossing en relatie met een betrouwbare partner. 


Bel ons nu!

Scherpthe B.V. is dé trotse Premium Partner en voorkeursleverancier van de Epicor ERP oplossing voor de Nederlandse markt.
Laten we kennismaken!e: sales@scherpthe.nl
t: 06 4229 5492