GBO Innovation makers is een ervaren, internationaal en bovenal creatief designbureau. Sinds de oprichting in 1990 zijn we uitgegroeid tot een full-service designbureau dat zich richt op het volledige spectrum van productontwikkeling: van schetst tot schap. We opereren internationaal met vestigingen in Helmond, Geleen, Antwerpen en Hong Kong.


Bekijk hieronder drie cases:


Case 1: Design van de behuizing van een geavanceerde bond tester.


Het team bestaat uit zeer bekwame ontwerpers en engineers. Zij worden ondersteund door ervaren professionals op het gebied van productie, kwaliteit en marketing. 


Samen werken we aan variĆ«rende projecten middels een iteratief design proces waarbij de gebruiker altijd centraal staat. 


  
Case 2: Ontwerp en engineering van een EEG Headset. Het apparaat meet hersenactiviteiten en communiceert deze draadloos via Bluetooth.
Door de jaren heen zijn onze ontwikkelde producten door tal van internationale Design Awards erkend, waaronder de iF Gold, G-mark en Reddot Best of the Best. 

Gedreven door onze kernwaarden Dynamisch, Inspirerend en Vakmanschap, streven we ernaar in de toekomst te blijven innoveren met als doel bedrijven succesvoller te maken.
  
Case 3: Design van een modulaire machinebehuizing. Het omvangrijke apparaat maakt paspoorten.