Meldon, dé sterkste in extrusie- en kunststof profielen 

Meldon, gevestigd in het Limburgse Nieuw-Bergen, is al meer dan 70 jaar dé specialist in het extruderen van kunststofprofielen. Met een eigen productie-installatie voor pvc-compounds en granulaten werken dagelijks meer dan 100 gepassioneerde medewerkers aan de meest uiteenlopende mono-, co-, tri- en quadextrudaten tot meer complexe, metaal versterkte extrusie profielen.

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken werken onze productontwikkelaars continu samen met onze klanten. Deze internationaal opererende afnemers, zoals o.a. Bosch, Trico, Hunter Douglas, Inalfa, Samsonite, Siemens en Vanderlande, verwerken dagelijks kilometers en kilometers Meldon-profielen. Zodoende maken wereldwijd bijna alle mensen zonder dat ze het weten gebruik van onze producten.

Van ruitenwissers tot open daken in uw auto, van koelkast en vriezer tot uw wasmachine, van ramen en deuren in uw huis tot de reiskoffers die u ophaalt op het vliegveld. En wat dacht u van de transportbanden bij de logistieke hotspots die uw webshop bestellingen in goede banen leidt.


Meldon, your comfort is our life!

           www.meldon.nl