Advies, ontwerp, realisatie, validatie, beheer & onderhoud

Interflow is een specialist op het gebied van cleanrooms en contaminatiebeheersing en excelleert in het bieden van persoons- en productbescherming. Al meer dan 45 jaar verzorgt Interflow advies, ontwerp, productie in eigen fabriek, realisatie op locatie, validatie en beheer en onderhoud van cleanrooms en laminar flow units.

 

Vrijwel elke industrie - van nanotechnologie tot semi conductor - kent processen waarbij het noodzakelijk is om producten en/of mensen tegen onzichtbare verontreinigingen te beschermen. Interflow kent de industriële werk- en productieprocessen en weet hoe risico’s beheerst kunnen worden.

 

Uw samenwerking met Interflow

Onze kracht is het goed begrijpen van uw processen. Dit doen wij graag in nauwe samenwerking met u. Of het nu gaat om een groot of klein project, wij vinden het belangrijk om goed te begrijpen wat u nodig heeft en hoe we u verder kunnen helpen.

 

Hoe zien uw processen er uit en hoe past de productieruimte hier binnen. Wie zijn betrokken bij deze processen en welke behoeften en belangen spelen er?

 

Het verbinden van deze vereisten maar vooral ook van de betrokken stakeholders, vormt een essentieel onderdeel van onze aanpak. Voor de beste en meest veilige oplossing, denkt Interflow vanaf de ontwerpfase graag mee. Hiervoor is elk benodigd specialisme in huis; van inrichting en werktuigbouw tot elektro- en installatietechniek.

 

Eén aanspreekpunt

Interflow heeft als enige in Nederland alle specialistische cleanroom kennis, kunde en voorzieningen onder één dak. Van eigen cleanroom engineers voor bouwkunde en werktuigbouw-kunde tot elektrotechniek en meet- en regeltechniek. Hierdoor kunt u beschikken over een integrale en flexibele partner en garandeert u beschikbaarheid, kwaliteit en optimale kostenbeheersing.

Valideren en (her)kwalificeren

Tevens beschikt Interflow over een eigen validatie- en meetdienst die uw cleanrooms en laminar flow units kan valideren en (her)kwalificeren. U ontvangt direct na alle metingen de schriftelijke rapportages zodat u opdrachtgevers en controlerende instanties de werking van uw installatie objectief kunt aantonen.

 

Innovatieve en klantspecifieke oplossingen

Als vakspecialist creëert Interflow voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Van modulaire systemen tot maatwerk cleanrooms en laminar flow units. Interflow werkt volgens gecontroleerde en gecertificeerde processen die aansluiten bij de eisen en regelgeving in de farmaceutische- en de high-tech industrie. Uiteraard is er voortdurend aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en innovatieve toepassingen. Zo kunt u vertrouwen op een toekomstbestendige oplossing voor uw vraagstukken.