Dé partner op het gebied van het nabehandelen van RVS-producten
Als dé partner op het gebied van het nabehandelen van RVS-producten, zet RVS Finish vol in op verregaande automatisering en marktverbreding. Onze nieuwe koers vormt een passend antwoord op de vraag vanuit de markt en vergroot onze toegevoegde waarde richting klanten. Daarnaast kunnen klanten nog steeds bij ons terecht voor het ‘gewone’ straal- en slijpwerk. Uw norm en onze perfectie leiden namelijk altijd tot het gewenste resultaat.

Reiningsmachine
EcoCore reinigingsmachine (EcoClean) waarmee we Grade 2
Surface Cleanliness kunnen reinigen.Slijprobot
We kunnen met onze slijprobot nog beter sturen op kwaliteit, kwantiteit en de afwerkingsgraad; van het afwerken van seriematige producten tot het compleet afwerken van samenstellingen.
Machinaal ontbramen en afronden
Geen scherpe randen, wel een scherpe prijs. Wij kunnen uw producten volledig machinaal ontbramen en afronden; snel, tegen een scherp tarief én de hoogste kwaliteit.
Automatisch stralen
Het automatisch stralen van producten is met name geschikt voor kleine werkstukken. Ook worden doorlooptijden verkort en kan een constante hoge kwaliteit worden gegarandeerd. Wij kunnen uw producten stralen met diverse straalmiddelen.