Waarom Macroscoop

Macroscoop is sinds 1998 dé Nederlandse Epicor ERP en MES specialist en richt zich primair op het leveren, implementeren en het volledig ondersteunen van de 
Epicor ERP en Mattec MES oplossingen. 

Macroscoop implementeert en ondersteunt Epicor ERP bij zowel nationaal- als internationaal opererende bedrijven om productie-, distributie- en financiële bedrijfsprocessen optimaal in te richten en te ondersteunen.
 

Waarom Epicor ERP

Het Epicor ERP is specifiek ontwikkeld voor de maakindustrie en met 40 jaar kennis en ervaring uitgegroeid tot het meest functionele ERP-systeem voor kleine-, middelgrote en grote bedrijven.

 

Epicor ERP wordt ontwikkeld op basis van de nieuwste technologische mogelijkheden en is daarmee het meest visionaire product voor de maakindustrie.
Onder andere “Smart Industry” en “Industrial Internet of Things (IIoT)” zijn kernpunten bij de ontwikkeling van deze software.
Waarom Mattec MES

Epicor Mattec MES is specifiek ontworpen specifiek voor de maakindustrie. Met zijn oorsprong in rubber, kunststoffen, automotive en de metaalindustrie biedt Epicor Mattec flexibiliteit om in te spelen op veranderende eisen en wensen.

 

Epicor Mattec is een kant-en-klare, configureerbare MES-oplossing die snel is te implementeren, volledig kan worden uitgebreid en aan de meest veeleisende wensen voldoet.

Met de combinatie Epicor ERP en Mattec MES maakt u een grote stap voorwaarts naar de invulling van uw fabriek met betrekking tot 
industrie 4.0.