Partner van ontwerp tot eindproduct
 
 
   
Part of the team:
Onze ervaren engineers weten waar ze over praten. Deze kennis delen ze niet alleen met u, maar ook met onze gedreven junior engineers. Een mooie mix van kennis, kunde en ambitie. Het team streeft altijd naar een optimaal ontwerp, zowel qua maakbaarheid als kostenefficiëntie. Lasgericht denken én ontwerpen in 3D vormt daarbij altijd het vertrekpunt.

We houden bij Bax Metaal van korte lijnen en daarom krijgt iedere opdrachtgever een eigen contactpersoon bij de werkvoorbereiding, die zorgt voor de complete communicatie en afhandeling. Van offerte-aanvragen tot de verwerking van geplaatste orders. Zo weet u altijd bij wie u moet zijn.

Innovatie staat bij ons altijd voorop. We maken daarom gebruik van volautomatische machines en programmeren offline om onze machinecapaciteit maximaal te benutten. De kwaliteit is altijd hoog, van kleine oplages tot grote series. Dit geldt natuurlijk voor zowel het kanten als het lassen. Voor de serie producten beschikken we over een LVD Dynacell met robot arm en een lasrobot.
    
Time matters:
Door het opbouwen van partnerschappen weet u precies wat u kunt verwachten: Afspraak is afspraak, en dus mag u ons daar ook aan houden. U kunt ons erop vertrouwen dat we in samenspraak met u de beste levertijd afgeven en dat deze dan ook gehaald worden.
  
 
 
 
 
 
Quality care:
De meeste bedrijven beschikken over één kwaliteitscontroleur, wij hebben er meer dan 40 in huis die achter het gemaakte product staan. Deze verantwoordelijkheid wordt gedragen door zowel de productie medewerkers als de medewerkers van het bedrijfsbureau. Wij maken enkel producten waar we trots op zijn!
 

The right price: 
Door het optimaliseren van het automatiseringsproces en het opleiden van vakmensen zijn wij in staat om snel een juiste prijs af te geven. Dit durven we hardop uit te spreken omdat wij achter onze producten staan en weten dat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is. 
 
 
Even better: 
De drive om een steeds hoger niveau na te streven en het gevoel dat “goed altijd beter kan”, zit in ons DNA.Dit laten we dan ook overal uit blijken. Elke proces stap wordt uitermate goed bekeken om het zo beter/sneller en goedkoper te maken voor de klant. Hiervoor ontwikkelen we samen met de klant bepaalde specificaties per product. Dit gaat van de engineering tot aan het verpakken van het product.  Omdat Bax metaal niet is opgedeeld in eilandjes kunnen we samen met alle afdeling de ideale mix maken om de producten of processen te bespreken.