Mark3D is uw partner

voor het Markforged portfolio van hoogwaardige 3D-toepassingen, materialen, software, accessoires en trainingen in de Benelux.

 

Wij bieden u de juiste oplossing voor uw toepassing op het gebied van composietmateriaal en metaal met behulp van de bewezen Markforged 3D-print technologie.

 

Het hoofdkantoor van Mark3D Benelux is gevestigd in 's-Hertogenbosch.


Met vestigingen in Duitsland en Engeland staat het Mark3D Team graag voor u klaar voor al uw Additive Manufacturing vraagstukken.

 

Onze missie:

Elke ingenieur de mogelijkheid bieden uitermate sterke 3D geprinte onderdelen te ontwerpen en deze nog dezelfde dag te printen en te gebruiken.


Onze kernactiviteiten zijn:

  • Verkoop van 3D printers, printmaterialen, software en accessoires van Markforged.
  • Training en advies op gebied van constructiemogelijkheden voor onderdelen waarbij duurzaamheid en sterkte essentieel zijn.
  • 3D-printen van vezelversterkte onderdelen.
Wij zijn:
  • Probleemoplossers en consultants op het gebied van constructie- en productietoevoegingen voor toepassingen die vastheid vereisen en voor stevige, vezelversterkte 3D geprinte onderdelen.
  • Een jong, dynamisch en gemotiveerd team van professionals op gebied van Additive Manufacturing.

 

Wij helpen u om:

  • Met de Markforged 3D printer de beste en juiste oplossing voor uw toepassing te vinden en daarbij u professioneel kunnen begeleiden in de weg van idee naar voltooid product op het gebied van 3D printen.

 

Zodat u:

  • De nieuwe vezelversterkte 3D printtechnologie nog sneller, efficiënter, concurrerender en succesvoller kunt inzetten.
  • In korte tijd nog betere beslissingen kunt nemen en duurzame producten kunt ontwikkelen en vervaardigen.

Onze partner

Markforged beschikt over een uitstekend team van ingenieurs en ontwerpers met enorm veel ervaring en behaalde successen op het gebied van de ontwikkeling van 3D-printprocessen. Hiervoor is unieke hardware -en software ontwikkeld, waarbij wordt gewerkt met unieke hoogwaardige materialen. We werken hiervoor nauw samen met Markforged.