SMART PRODUCTION


Wij kijken graag samen naar uw productieproces om vast te stellen welke innovaties daadwerkelijk bijdragen aan productieverbetering: smart production.


Als ondernemer moet u innoveren om met uw bedrijf de concurrentiestrijd aan te gaan. U staat dus voor de uitdaging om strategische keuzes te maken uit het overweldigende aanbod aan technische innovaties. 


Wij kijken graag samen met u naar productieproces om vast te stellen welke oplossingen daadwerkelijk iets bijdragen aan productieverbetering. We kijken naar smart production aan de hand van het IJssel-model, waarmee we ervoor zorgen dat continu verbeteren de basis wordt voor al uw bedrijfsprocessen.SMART PRODUCTION 

EN UW MENSEN


Daarbij maken we u graag deelgenoot van onze kennis en ervaring over de mogelijkheden die Smart Industry ons biedt. 


Maar hoe weergaloos technologische oplossingen ook zijn, uw mensen moeten ermee kunnen en willen werken. Daarom is een goede samenwerking tussen mens en techniek altijd de basis voor onze aanpak.    SMART MAINTENANCE


Wij zijn ervan overtuigd dat smart maintenance geld oplevert. Wij zijn uw specialist op het gebied van proactief onderhoud, smeertechnisch en toestandsafhankelijk onderhoud.


Denkt u dat onderhoud duur is? Wij zijn ervan overtuigd dat smart maintenance juist geld oplevert. Wij zijn uw specialist op het gebied van proactief onderhoud, smeertechnisch en toestandsafhankelijk onderhoud. 


Van het verbeteren en opzetten van een nieuwe onderhoudsorganisatie tot en met het overnemen van de verantwoordelijkheid van de complete onderhoudsorganisatie.  


SMART MAINTENANCE:                             VAN DATA NAAR UPTIME

 


Ons software programma Uptime Works optimaliseert uw onderhoud – en daarmee uw productie. 


Het verzamelt en analyseert data en spoort parameters op die op een conditiewijziging van uw installaties wijzen. Het software programma Uptime Works optimaliseert uw onderhoud en daarmee uw productie


    SMART PEOPLE
Wij willen voor onze klanten de weg naar de toekomst effenen. 

Daarom zorgen we bij IJssel dat onze eigen mensen (van mbo- tot wo-niveau) voortdurend worden bijgeschoold en thuis zijn in de nieuwste ontwikkelingen. 


Zo weten ze waar ze het over hebben als ze bij u over de vloer komen en kunnen ze de nieuwste inzichten en technieken bij u op de werkvloer toepassen.


OPLEIDING EN ONTWIKKELING


We leiden ook uw medewerkers op. Nieuwe technologie levert u immers alleen iets op, als u beschikt over personeel met de juiste capaciteiten. Aan onze IJssel Academie bieden we opleidingen, masterclasses en loopbaancoaching. Samen met onze partner 4Impact bieden we loopbaan- en talentontwikkeling die bijdraagt aan de groei van uw organisatie.


VACATUREBANK


Daarnaast zoeken en selecteren wij het beste technisch personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau. Via onze eigen, gespecialiseerde vacaturebank werven wij technische professionals voor de IJssel Groep en voor onze opdrachtgevers.