Design - Engineer - Build - Care

In steeds meer productieomgevingen zijn geconditioneerde ruimten nodig, omdat toegepaste processen dit vereisen. Handhaving van juiste condities (luchtzuiverheid, -temperatuur en -vochtigheid) is hierbij essentieel.


Als cleanroomspecialist bij uitstek beschikt Cleanroom Systems International bv hiermee over de juiste organisatie die nodig is om het gewenste totaalconcept voor de cleanroom te realiseren. CSI is een kwaliteit- en resultaatgerichte organisatie waar in goede samenwerking met haar opdrachtgevers gewenste budgetteringsnormen en tijdsplanning gerealiseerd worden. 

Bij het ontwerpen wordt veel aandacht besteed aan juiste systeem- en materiaalkeuzes alsmede integratie van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties. De in zeer ruime mate aanwezige kennis en ervaring met alle toepasselijke bouwdisciplines dragen bij aan een succesvolle realisatie van uw plannen.


Cleanroom Systems International bv levert en monteert in nauwe samenwerking met haar 'preferred-partners' complete cleanroomsystemen welke zich laten kenmerken door een hoge mate van flexibiliteit en efficiëntie om kosten tot een minimum te beperken.Dankzij ontwikkeling, engineering en productie in eigen hand te houden wordt adequaat met speciale wensen en eisen van de opdrachtgever omgegaan.  Heeft u uw cleanroom eenmaal in gebruik genomen, dan kunt u rekenen op een prima aftersales-onderhoudsservice. Lage investerings- en exploitatiekosten en lange levensduur maken van een cleanroom van CSI in elk opzicht een verantwoorde investering.

 

Cleanroom Systems International bv is een betrouwbare en juiste partner als het gaat om het ontwerp, engineering, bouw, inrichting en nazorg en biedt op proactieve wijze producten en diensten van hoge kwaliteit: vanaf het eerste ontwerp tot ingebruikname... Design – Engineer – Build – Care!

 

Neem voor meer informatie contact met ons op: info@csibv.com

of bezoek onze website www.csibv.com