360° service van a tot z


TECHNIEK EN INNOVATIE

Techniek is onze passie, de wereld onze 'playground'. Met meer dan 25 jaar ervaring in traditionele en innovatieve productiemethodes (zoals o.m; 3Dprinting), helpen wij bij onze klanten met productontwikkeling / prototyping en productinnovatie. Van design tot productie, wij begeleiden het volledig proces voor u. 

Daarnaast zijn wij ook officieel Belgisch reseller van Leapfrogg 3D printers, Modix 3D Printers, TREED filaments, Formfutura en ColorFabb. Wij leveren niet alleen 3d printers,  maar geven ook opleiding en hebben een eigen service na verkoop3D ENGINEERING = de vertaling van jouw verhaal

 

Binnen de machinebouw of productontwikkeling kan 3D engineering de afstand tussen idee en praktijk aanzienlijk verkleinen.

Wij denken mee met jouw verhaal en zoeken naar technieken om je project te begeleiden. 
 

ONZE WAARDEN

 

 

Wij behandelen onze klanten zoals we zelf graag worden behandeld: correct!


Onze waarden zijn dan ook heel simpel: 

 

1) No-nonsense aanpak:

Bij aanvang van elk project  maken we samen duidelijke afspraken omtrent te behalen targets en de daarbij horende deadlines. We houden hierbij rekening met budget, ecologie en haalbaarheid. Zo garanderen we dat jij als klant op elk moment weet waar je aan toe bent.

 

2) Professionalisme :

Naast onze eigen kennis en ruime ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk van partners, die dezelfde service garanderen. Zo heb jij als klant steeds de juiste persoon om de klus te klaren.

 

3) Vernieuwing:

Wij worden gedreven  door onze liefde voor techniek! Daarom zoeken we steeds nieuwe , boeiende projecten die ons laten nadenken over outside the box oplossingen. Geen enkele uitdaging is ons te groot of te klein.

 

Gesteund door deze waarden kunnen wij jou, als klant, een onberispelijke service garanderen en maken wij van een jouw project een nieuw succes!