360° service van a tot z

 

 

Wij zijn gepassioneerd door techniek en de mogelijkheden van 3D printen voor professionals. Om die passie over te dragen en het potentieel van 3D printen voor onderneming te openen, bieden we professionele toestellen aan uit het gamma van Leapfrog. Deze Nederlandse wereldspeler gaat voor betere, snellere en sterkere machines en producten met uitzonderlijke nauwkeurigheid. OMD3D is trots op deze uiterst betrouwbare en hoogkwalitatieve partner.

 

3D prototypes bieden voordelen qua prijs, snelheid, flexibiliteit, duurzaamheid, ... Vandaar dat we erg inzetten op de mogelijkheden van 3D prototyping.

 


 

 

 

 

Binnen de machinebouw of productontwikkeling kan 3D engineering de afstand tussen idee en praktijk aanzienlijk verkleinen.

Wij denken mee met jouw verhaal en zoeken naar technieken om je project te begeleiden. 

 

 

Wij behandelen onze klanten zoals we zelf graag worden behandeld: correct!


Onze waarden zijn dan ook heel simpel: 

 

1) No-nonsense aanpak:

Bij aanvang van elk project  maken we samen duidelijke afspraken omtrent te behalen targets en de daarbij horende deadlines. We houden hierbij rekening met budget, ecologie en haalbaarheid. Zo garanderen we dat jij als klant op elk moment weet waar je aan toe bent.

 

2) Professionalisme :

Naast onze eigen kennis en ruime ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk van partners, die dezelfde service garanderen. Zo heb jij als klant steeds de juiste persoon om de klus te klaren.

 

3) Vernieuwing:

Wij worden gedreven  door onze liefde voor techniek! Daarom zoeken we steeds nieuwe , boeiende projecten die ons laten nadenken over outside the box oplossingen. Geen enkele uitdaging is ons te groot of te klein.

 

Gesteund door deze waarden kunnen wij jou, als klant, een onberispelijke service garanderen en maken wij van een jouw project een nieuw succes!