MODIS combineert lokale (technische) expertise met ons wereldwijde netwerk. Onze Professionals zijn werkzaam in de vakgebieden IT, Life Science en Engineering. Met onze 30.000 Professionals opereren we vanuit 20 landen. In Nederland hebben we vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Enter, Nijmegen, Eindhoven en Zaltbommel (hoofdkantoor).

 

Connect smarter

In de tijd van slimme apparaten, steden en industrieën zien we de grenzen tussen Engineering, IT en Life Sciences steeds verder vervagen. En dat vinden we een mooi gegeven. Waarom? Omdat op het snijvlak van technologie en innovatie we de meest interessante kansen kunnen benutten. Dat dit impliceert dat bedrijven anders moeten denken als ze verandering willen omarmen, hoeven we u niet te vertellen. U weet dat specialistische kennis uit diverse disciplines aan elkaar moet worden verbonden om een verschil te maken. En daar komt Modis in beeld. Modis specialiseert zich in het maken van de slimste verbindingen. Want vernieuwing is de norm.

 

Wie zijn wij

Wij zijn Modis. Een wereldwijde speler op het gebied van Engineering, Information Technology en Life Sciences. 

 

 
 

Onze talenten komen op de eerste plaats

Het Modis netwerk bestaat uit talenten en specialisten die we continu blijven ontwikkelen. Zij hebben onze focus, omdat onze lange termijn relaties met deze experts uw onderneming verder brengt. We monitoren waar hun behoeften liggen om te groeien en waarin ze willen uitblinken. De ervaring die ze opdoen en wat ze leren, brengen ze bij u in de praktijk.

 

Duurzame samenwerkingen  

Wat ons betreft werken we samen in de dagelijkse realiteit, in plaats van op afstand. Zo krijgen we uit eerste hand zicht op de uitdagingen die jullie tegenkomen. We zijn van mening dat de meest effectieve oplossing tot stand komt door jullie perspectief samen te brengen met onze kennis, ervaring en schaalgrootte. We presenteren de meest innovatieve oplossing die de grootste impact heeft op de prestaties van uw organisatie.

Uw project, onze mogelijkheden

In Nederland bieden de kantoren Rotterdam, Enter en Zaltbommel mogelijkheden om projecten inhouse uit te voeren. Deze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw behoeften met een scherpe blik op tijd en kwaliteit. Modis heeft ruim 40 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten in de volgende vakgebieden:

 

- Machinebouw

- Industriële Automatisering

- High tech

- Aerospace

- Bouwkunde

- Installatietechniek  

- Elektrotechniek

- Industriële piping