Wil u uw lijmproces te optimaliseren? Misschien kunnen wij helpen! 

Delta Application Technics is gespecialiseerd in het precies doseren en aanbrengen van lijmen en andere vloeibare producten. 


Dit is sinds 1988 de core business van het bedrijf.


Onze machines worden steeds aangepast aan uw productieproces om een optimale oplossing aan te bieden. Zo kan u op een gecontroleerde en nauwkeurige manier uw product aanbrengen.


Elk product is ook anders, daarom dat wij in onze werkplaats een labo opstelling hebben waar wij, samen met onze klanten, de nodige testen kunnen uitvoeren.


Wij bieden oplossingen om zowel manueel als op een automatische manier het product aan te brengen.

Dit voor zowel 1 en 2 component producten. Echter maken wij ook machines waar tot 5 componenten gedoseerd worden.


Onze doseermachines op zich zijn 'stand alone' machines. Deze kunnen door onze zelf ontwikkelde software geconnecteerd worden met bijvoorbeeld een XYZ tafel of een robot.
In elk project streven we naar het aanbieden van een volledige oplossing voor de klant, inclusief geautomatiseerde handling waar nodig. 

Door middel van onze ervaring in automatisatie en doseerapparatuur zorgen we telkens voor een geoptimaliseerd proces, ontworpen in samenwerking met de klant.

Verder hebben wij ook ervaring met het aanbrengen van solvent gedragen producten. Hierbij moet er gekeken worden naar de ATEX wetgeving om de veiligheid binnen het proces te garanderen voor uw werknemers en uw bedrijf.

Indien u vragen zou hebben over het optimaliseren van uw productieproces, aarzel zeker niet om ons te contacteren!


U bent ook steeds welkom om een bezoek te brengen aan onze werkplaats te Ophasselt.