Totale toegangsbeleving op basis van één identifier
Dit is Simac IDS:

Simac IDS automatiseert operationele toegangsprocessen waarin het menselijke aspect centraal staat. Ons specialisme is het realiseren van een gastvrije toegangsbeleving voor uw gasten en medewerkers.

Wij leveren hiervoor een product suite die volledig op uw toegangsproces kan worden afgestemd en de basis biedt voor een volledig geïntegreerd platform waarin lockers, uitgifte van goederen en middelen en ruimtes beheerd worden.

Deze suite bestaat uit eigen ontwikkelde software en hardware.

Simac IDS is onderdeel van Simac Techniek N.V. Binnen dit solide familiebedrijf, met ruim 1.290 medewerkers, werken wij al ruim 48 jaar met passie voor techniek.
Onze visie

Eén product suite welke een totaal oplossing biedt voor diverse facilitaire processen met een persoonlijk pas, tag of smartphone als ID en de verbindende schakel.

Integratie

Gekoppeld aan bijvoorbeeld gebouwbeheersystemen, betaalsystemen, multifunctionals etc voor volledig geïntegreerd beheer en procesautomatisering. 


 
Onze  producten en diensten

De Pronto suite biedt u een platform wat lokaal of in de cloud kan staan met o.a. een:
- Toegangscontrole module
- Lockerbeheer module
- Ruimte reserveringsmodule
- Uitgifte module
- Credit/loyalty module
- Visualisatie module
- Machinebeveiligingsmodule

Ons team geeft u advies in de inrichting van het systeem, keuze van de hardware, het type identifier, hang- en sluitwerk en de architectuur van het systeem. Hierbij staan uw processen centraal.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Wij onderzoeken graag samen met u hoe we een bijdrage kunnen leveren aan uw succes.