Industriële bewaking

IMI® industriële sensoren worden gebruikt voor het detecteren van onbalans, lagerfouten en verkeerde uitlijning. Door het meten van machinetrilling, waardoor een vroegtijdige storingsdiagnose wordt geboden, kan zo stilstandstijd worden gereduceerd. Ons uitgebreide productprogramma is direct gekoppeld aan data-acquisitie-apparatuur, waaronder online systemen en handheld data-verzamelinstrumenten. IMI® biedt een compleet programma van piëzo-elektrische versnellingsmeters, druksensoren, snelheidssensoren, 4-20 mA trillingstransmitters, schakelaars, relais, kabels, displays en accessoires. Vrijwel al onze producten zijn beschikbaar met certificaten voor explosiegevaarlijke zones van CSA en ATEX. We zijn er trots op te vermelden dat al onze producten in de VS worden gemaakt en worden ondersteund door ons volledige klanttevredenheidsbeleid.

PCB Piezotronics levert een compleet gamma voor test en ontwikkeling: sensoren van 0 tot 200.000g, van 0 tot 30.000 Hz, van 0,2 tot 400 gram, van -196°C tot 750°C.

Toepassingen in diverse sectoren:

- Automotive en luchtvaart

- Grondtesten

- Agri en Food

- Windtunnelsensoren

- Vluchttesten

- Explosieven, wapens en impact testen

- Onderwatersensoren

- Omgevingstesten

- Lage uitgassing versnellingsmeters

- Satelliettesten

- Pyroschok-sensoren

- FLV

- General Purpose load-cells

- UHT-12™

- en vele anderen...

 

Verder in het gamma:

- akoestische metingen

- dosimeters

- calibratiesystemen

- telemetrie

- wireless oplossingen

    PCB Piezotronics werd opgericht in 1967 als een fabrikant van piëzo-elektrische kwartssensoren, versnellingsmeters en bijbehorende elektronica voor het meten van dynamische druk, kracht en trilling. De unieke expertise van het bedrijf was het opnemen van micro-elektronica signaalomvormings-schakelingen in deze sensoren, zodat gemakkelijker in gebruik werden en beter inpasbaar in de omgeving. Deze ICP® sensoren werden zeer populair en vormden het fundament van het succes van het bedrijf.

     

    Verdere groei en een gestage investering zorgden voor een constante verbreding van het productprogramma met industriële versnellingsmeters, DC-versnellingsmeters, load-cells, koppelsensoren, microfoons, druktransmitters en kalibratie-apparatuur.

     

    De ruggengraat van het bedrijf wordt gevormd door haar missie: Totale klanttevredenheid. Deze missie wordt niet alleen ondersteund door de producten die veel waar voor hun geld bieden, maar wordt ook ondersteund door onze levenslange garantie die uniek is in de sector. Wij maken toepassingsgerichte engineering en bieden een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren en vertegenwoordigers die klaar staan om te assisteren bij klantaanvragen.