Alrack International is een Nederlands familiebedrijf gevestigd in de Brainport-regio. We bieden fulfilment oplossingen voor bedrijven die (onderdelen van) elektronica / mechatronica produceren of leveren. Zo zijn we onder andere verkooppartner van ELANTAS (ingiet- en coatingsmaterialen voor printplaten) en Hitachi (hoogwaardige basismaterialen voor printplaten). 


Elantas

 

Ingiet- en coatingmaterialen om uw printplaten te beschermen 

 

Wij zijn de verkooppartner in de Benelux van ELANTAS, onderdeel van de ALTANA Group. De ingiet- en coatingmaterialen van ELANTAS zijn hoogwaardige isolatiematerialen voor de elektrische en elektronische industrie (OEM, fabrikanten). Ze bieden optimale bescherming tegen vochtigheid, extreme temperaturen, mechanische belastingen en chemische effecten. De materialen zijn onder andere te vinden in elektrische motoren, huishoudelijke apparaten, auto's, generatoren, transformatoren, condensatoren, digitale camera's, windmolens, computers, led, printplaten en sensoren.
 

Hitachi Chemicals

 

Basismaterialen voor uw printplaten

 

Voor Hitachi Chemicals  zijn wij de verkooppartner in de Benelux,  Engeland en Zweden. Hitachi produceert hoogwaardige basismaterialen voor printplaten voor bijvoorbeeld de automotive, luchtvaart, ruimtevaart en energiesector (PCB fabrikanten).


Over Alrack International

 

Alrack International is een Nederlands familiebedrijf dat ondernemers faciliteert met fulfilment oplossingen. Fulfilment is het uitbesteden van het verwerkingsproces van orders. Ook helpen wij onderdelen slim inkopen en verkopen.

 

 U wilt uw klanten van dienst zijn door op afroep het juiste (maatwerk) onderdeel naar wens te kunnen leveren. Vanuit de high-tech Brainport regio helpen wij onze klanten al vele jaren, door een deel of zelfs het gehele traject uit handen te nemen. Wij dragen graag deze zorg, zodat u zich primair kan focussen op uw core business.  


Onze oplossingen

 

Inkoop: wij kopen slimmer voor u in met betere marges.


Verkoop: besteed uw verkoop in de elektronica- en mechatronicabranche uit. 


Warehouse, opslag van producten: u heeft geen eigen magazijn of opslag meer nodig. 


Klantvriendelijk en kostenefficiƫnt door voorraadbeheersing (op afroep).

Kwaliteitscontrole, maatwerk, labelling en reparatie.


EfficiĆ«nt orderproces: van eerste klantcontact, bestelling en administratie tot het verzamelen, verpakken, verzenden en retourverwerken.