Introductie
ADSE is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau, actief op gebied van complexe transportsystemen in de Lucht- en Ruimtevaart, Mobiliteit (rail & infrasystemen, voertuigen) en Defensie. Voor al deze systemen zijn technische complexiteit, veiligheid en beschikbaarheid tegen acceptabele life cycle kosten en levertijden essentieel.

 

In onze diensten combineren we diepgaande technische kennis met praktische expertise op gebied van aanschaf, productontwikkeling, productie en onderhoud. We staan in voor het realiseren van de projectdoelen van onze klanten, als projectleider, leidende consultant of specialist en engineer, maar dragen ook kennis over aan collega's bij de klant zodat ze zonder ons verder kunnen in hun lange termijn ambities. Zo worden idee├źn realiteit en overtreffen we verwachtingen in de uitvoering van projecten. Dit is waarin we al meer dan 20 jaar succesvol zijn.

Onze aanpak

In multidisciplinaire projecten, met lange levenscycli en grote belangen liggen antwoorden voor specifieke vragen nooit panklaar. Maar dankzij onze gestructureerde aanpak en brede ervaring is het ontwikkelen van een maatwerkoplossing nooit moeilijk, hooguit complex.


We werken daarvoor in teamverband, en in samenwerking met opdrachtgevers  omdat integratiekennis nooit in 1 hoofd past.

 

Nationale en internationale standaarden, certificatieprocessen en wet- en regelgeving zijn vaak richtinggevend maar creeeren ook nieuwe vraagstukken bij optimalisatiekeuzes. We weten hoe we binnen standaards toch pragmatisch oplossingen kunnen ontwikkelen.

 


 

Industriele Projecten

ADSE ondersteunt fabrikanten, toeleveranciers en onderhoudsbedrijven met een low volume/high mix karakter die de transportmiddelen industrie kenmerkt

 

Voor aerospace projecten zetten we onze door EASA gecertificeerde ontwerporganisatie (DOA) in.

 

Het delen van onze ervaringen draagt bij aan de organisatieontwikkeling van onze klanten, on the job en hands on - geen theorie om de theorie. Daarmee verbeteren wij productontwikkeling, productie en customer support processen in ketens. 

 

Productontwikkeling

Als full service ontwikkelpartner ontwikkelen en realiseren we innovatieve producten, systemen en technologieen,van idee tot een functioneel proof-of-concept model, prototype of nulserie, ook buiten de transportmiddelen industrie. 

 

Onze productontwikkelingsprojecten kenmerken zich door een teamaanpak waarbij we nauw samenwerken met opdrachtgever en leveranciers.

 

Asset Management

Transportsystemen, maar ook productiemiddelen worden aangeschaft, indienst gesteld en beheerd middels Asset Management processen. ADSE helpt eigenaren en operators van kapitaalgoederen met het goed specificeren van de behoeftes en acceptatiecriteria en met het beoordelen of toeleveranciers aan alle eisen en verwachtingen voldoen.