Introductie
ADSE is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau, actief op gebied van complexe transportsystemen in de Lucht- en Ruimtevaart, Mobiliteit (rail & infrasystemen, voertuigen) en Defensie. Voor al deze systemen zijn hoge prestaties, veiligheid en beschikbaarheid tegen acceptabele life cycle kosten en levertijden essentieel.

 

In onze diensten combineren we diepgaande technische kennis met expertise op gebied van aanschaf, productontwikkeling, productie en onderhoud. We nemen verantwoordelijkheid voor het realiseren van de projectdoelen van onze klanten, als projectleider, leidende consultant of specialist en engineer, maar dragen ook kennis over zodat onze klanten verder kunnen in hun lange termijn ambities. Zo worden idee├źn realiteit en overtreffen we verwachtingen in de uitvoering van projecten. Dit is waarin we al meer dan 20 jaar succesvol zijn.

Onze aanpak

Inbreng van kennis en ervaring, en voortdurende focus op het korte en lange termijn eindresultaat. Dat kenmerkt onze consultants aanpak. Individueel, in team verband, en in samenwerking met opdrachtgevers.

Die samenwerking is hecht en moet dat ook zijn. Doorgaans gaat het om multidisciplinaire projecten, lange levenscycli en grote belangen. Grondigheid en risk based werken zijn niet alleen een vereiste, ze moeten een vanzelfsprekendheid zijn.

 

Nationale en internationale standaarden, certificatieprocessen en wet- en regelgeving zijn vaak richtinggevend maar creeeren ook nieuwe vraagstukken bij optimalisatiekeuzes.

 

Deze wereld is complex maar niet moeilijk. We weten welke eisen er gesteld worden en bezitten de flexibiteit en kennis om inventieve en praktische oplossingen te vinden.

 

Industriele Projecten

ADSE ondersteunt fabrikanten, toeleveranciers en onderhoudsbedrijven met een low volume/high mix karakter die de transportmiddelen industrie kenmerkt

 

Voor aerospace projecten zetten we onze door EASA gecertificeerde ontwerporganisatie (DOA) in.

 

Het delen van onze ervaringen draagt bij aan de organisatieontwikkeling van onze klanten, on the job en hands on - geen theorie om de theorie. Toepassingskennis van Systems Engineering (SE), Configuratie Management (CM II),  Lean Development en RAMS/LCC behoort toe onze kerncompetenties en daarmee verbeteren wij productontwikkeling, productie en customer support processen in ketens. 

 

Productontwikkeling

Als full service ontwikkelpartner ontwikkelt en realiseert dochter ADSE PD innovatieve producten, systemen en technologieen van idee tot een functioneel proof-of-concept model, prototype of nulserie, ook buiten de transportmiddelen industrie. 

 

Onze productontwikkelingsprojecten kenmerken zich door een teamaanpak waarbij we nauw samenwerken met opdrachtgever en leveranciers.

 

ADSE PD is gespecialiseerd in de ontwikkeling van lichtgewicht voertuigen en innovatieve (sub-)systemen met een uitdaging in systeemintegratie, prestaties, certificering en duurzaamheid.