Ontwikkeling én productie van hoogwaardige spuitgietproducten

Alligator Plastics is dé specialist op het gebied van ontwikkeling én productie van hoogwaardige 

Kunststof Spuitgietproducten


Innovatiekracht 

Alligator Plastics zet veel capaciteit in op innovatie en engineering.  De creatieve en grensverleggende benadering van onze engineers ziet u terug in vernieuwende producten met een slim design. Wij maken daarbij gebruik vande laatste innovaties in kunststof. Zo vergroten wij uw toegevoegde waarde en versterken wij uw concurrentiekracht. Dat maakt ons dé partner voor de ontwikkeling en productie van niet alledaags spuitgietwerk.


Kostenefficiënt ontwerpen

Wij gaan graag al bij de start van de productontwikkeling met u aan tafel. Zo profiteert u maximaal van onze spuitgietexpertise voor een beter resultaat in kortere tijd. We selecteren of ontwikkelen de meest geschikte kunststof voor de gevraagde toepassing. We minimaliseren het aantal componenten en ontwerpen een optimale matrijs én productie-proces. Indien nuttig voorzien van maatwerk automatisering. 

Efficiënte productie

Zo verzorgen we de randvoorwaarden voor een probleemloze en efficiënte productie en profiteert u van snelle doorlooptijden en een aantrekkelijk rendement op uw product. In onze geavanceerde fabrieken in Eindhoven en Son produceren wij uw producten 24/7 met constante kwaliteit.


Specialist in 2K spuitgietwerk

Alligator Plastics is marktleider in 2K spuitgieten; het verwerken van twee verschillende kunststoffen in één matrijs. Dit biedt extra mogelijkheden voor uw productontwerp. Denk hierbij aan geïntegreerde afdichtingen, vensters of Soft-Touch toepassingen.

Van alle markten thuis

Wij zijn thuis in vele branches, waaronder de automotive, food, healthtec, hygiëne, techniek, consumer lifestyle en de bouw. Onze klanten ervaren ons bedrijf als een proactieve en zeer betrokken partner met veelzijdige kennis van zaken. 


Alligator Plastics heeft meer dan 60 jaar ervaring in kunststof spuitgieten. Jonge en ervaren medewerkers werken iedere dag met passie samen aan het maximaliseren van onze klanttevredenheid. 


Daag ons uit!

Heeft u een productidee of wilt u onderzoeken of uw product slimmer of goedkoper kan? Neem dan snel contact met ons op. Laten we samen de toekomst vormgeven!


T: +31(0)40 702 37 00 of via

e-mail: info@alligator-plastics.nl