ARBURG BV in Utrecht is een dochteronderneming van ARBURG GmbH + Co KG, met het hoofdkantoor en de fabriek in Lossburg (Duitsland).

 

Als een van de marktleidende en toonaangevende producenten van hoogwaardige spuitgietmachines voor kunststofverwerking ter wereld, zorgen wij er dagelijks voor dat u spuitgietproducten kunt produceren. Onze decennialange ervaring biedt u daarbij gegarandeerd de beslissende voorsprong. Wij zijn uw deskundige partner voor efficiënt spuitgieten.

ARBURG heeft in 25 landen, met 33 standplaatsen, een eigen vestiging en daarnaast in meer dan 50 landen een handelspartner. Zo is ARBURG wereldwijd medebepalend voor de ontwikkelingen op het gebied van het spuitgieten van kunststof producten.

 

In het ARBURG Technology Center in Utrecht staan diverse ARBURG spuitgietmachines opgesteld voor scholing over machines en kunststoffen, demonstraties en proefspuitingen.

Bij een storing zijn onze servicetechnici snel inzetbaar en dankzij onze uitstekend uitgeruste magazijnen en online verbinding tussen de vestigingen is een snelle levering van onderdelen gegarandeerd.

 

Naast ons technische aanbod bieden wij een uitvoerige begeleiding, van de eerste aanvraag tot de levering, grondige gebruikstechnische knowhow en een wereldwijde aftersalesservice met efficiënte klantenservice, snel beheer van reserveonderdelen en praktijkgerichte opleiding als pijlers.

 

 

 

Leveringsprogramma:

Ons modulair productprogramma bestaat uit energiezuinige elektrische, hybride en hydraulische machines en aangepaste randapparatuur. Wij bieden u individuele en branchespecifieke ALLROUNDER-spuitgietoplossingen en knowhow.

 

Voor additive manufacturing en prototyping heeft ARBURG de freeformer  ontwikkeld.

 

ARBURG levert turnkey automatiseringsprojecten. Met spuitgietmachines en robotsystemen uit een hand kunt u synergieën gebruiken. Onze robotsystemen zijn snel gebruiksklaar dankzij de korte ombouw- en insteltijden. Perfect inleggen en uitnemen – van aanspuiten tot veeleisende handelingstaken.

 

Met ARBURG spuitgietmachines verwerkt men thermoplasten, thermoharders, elastomeren, LSR, keramiek en metaalpoeders.