ALLROUNDER 920 H

ARBURG BV in Utrecht en
ARBURG NV in Holsbeek zijn dochterondernemingen van ARBURG GmbH + Co KG in Lossburg (Duitsland).

 

Als een van de marktleidende en toonaangevende producenten van hoogwaardige spuitgietmachines zijn wij uw deskundige partner voor efficiënt spuitgieten.

ARBURG heeft in 26 landen, met 34 standplaatsen, een eigen vestiging en daarnaast in meer dan 100 landen een handelspartner.

 

In het ARBURG Technology Center in Utrecht staan diverse spuitgiet- machines opgesteld voor verkoop, scholing over machines en kunststoffen, demonstraties en proefspuitingen.

 

Bij een storing zijn onze servicetechnici snel inzetbaar en is een snelle levering van onderdelen gegarandeerd.

arburgXworld - Het nieuwe digitale klantenportaal

Het portaal bevat alle digitale producten en services om voor een efficiënte productieoptimalering te kunnen zorgen. Met steeds nieuwe apps en functies; bijv. zelf storingen analyseren en oplossen, documentatie van het productieproces bekijken, machinebesturing simuleren, etc., is het portaal continu in ontwikkeling. 

 

Met arburgGREENworld draagt ARBURG bij aan het ontwikkelen van het hergebruik van grondstoffen en de circulaire economie. Dit heeft ook betrekking op het "vergroenen" van haar eigen productieprocessen.

 

Leveringsprogramma

Ons modulaire productenprogramma bestaat uit energiezuinige elektrische, hybride en hydraulische machines en bijbehorende randapparatuur. Wij bieden u individuele en branchespecifieke ALLROUNDER-spuitgietoplossingen en knowhow en turnkey automatiseringsprojecten. Daarnaast is er de freeformer voor additive manufacturing en prototyping. 

 

ALS en ARS zijn de digitale tools voor het instellen van machines en productieprocessen en het bewaken en documenteren hiervan: met één computer overzicht over het verloop van de totale productie. 

 

Met ARBURG spuitgietmachines verwerkt men thermoplasten, thermoharders, elastomeren, LSR, keramiek en metaalpoeders.