Automated joining solutions

Als systeemintegrator ontwerpt en bouwt AWL geautomatiseerde productiesystemen waarin las- en andere verbindingstechnologieën een centrale rol spelen.

 

Wij zijn een particulier bedrijf, met meer dan 750 werknemers wereldwijd. Met productiefaciliteiten in Nederland, Tsjechië, China, Mexico en de Verenigde Staten kunnen we onze klanten overal ter wereld ondersteunen.

 

AWL zorgt voor de algemene productiviteit van onze klanten door slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van high-end automatisering, robotisering en verbindingstechnologieën.

 

Wij geven onze klanten onderscheidend vermogen ten opzichte van hun concurrentie met slimme, flexibele producties, innovatieve technologieën, intuïtieve machine-bediening en geïntegreerde kwaliteitscontrole die betrouwbaar zijn en een hoge doorlooptijd bieden.

Onze creatieve machineconcepten

leveren belangrijke bijdragen aan de effectiviteit, betrouwbaarheid, ergonomie, machine-intelligentie en veiligheid.

Waar wij zijn gestart als een bedrijf dat gespecialiseerd is in punt- en booglassen, en later ook laserlassen, zijn andere automatiseringsopgaven zoals lijmverbindingen, vision-systemen, logistiek en handling en traceerbaarheid inmiddels net zo belangrijk. Alle disciplines zijn in onze organisatie vertegenwoordigd waardoor wij volledige oplossingen bieden.

Wij ontzorgen onze klanten van conceptengineering tot en met productie opstart. In onze organisatie zijn alle competenties vertegenwoordigd om deze projecten succesvol uit te voeren.

 

Wij richten ons op zowel de automotive als metaalverwerking-industrie, waar hoge productievolumes, een hoog niveau van automatisering en grote variaties essentieel zijn.