AWL is uw wereldwijde partner voor geautomatiseerde verbindings-oplossingen.

Met vestigingen in Nederland, Mexico, de Verenigde Staten, Tsjechië en China ondersteunen wij onze klanten overal in de wereld. Hiermee garanderen wij de globale productiviteit van onze klanten door middel van slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van high-end automatisering, robotisering en verbindingstechnologieën.

Wij geven onze klanten onder-scheidend vermogen ten opzichte van hun concurrentie met slimme, flexibele producties, innovatieve technologieën, intuïtieve machine-bediening en geïntegreerde kwaliteitscontrole die betrouwbaar zijn en een hoge bedrijfstijd bieden. Onze creatieve machineconcepten leveren belangrijke bijdragen aan de effectiviteit, betrouwbaarheid, ergonomie, machine-intelligentie en veiligheid.


AWL is een systeemintegrator van state-of-the-art geautomatiseerde hightech machines met meer dan 50 jaar ervaring. Vandaag de dag zijn wij een particulier bedrijf met wereldwijd meer dan 700 werknemers.

Waar wij zijn gestart als een bedrijf dat gespecialiseerd is in punt- en booglassen, en later ook laserlassen, zijn andere automatiseringsopgaven zoals lijnverbindingen, vision-systemen, producthandling, kwaliteitscontrole en traceerbaarheid inmiddels net zo belangrijk. Alle disciplines zijn in onze organisatie vertegenwoordigd waardoor wij volledige oplossingen bieden.

Wij ontzorgen onze klanten van conceptengineering tot en met productie opstart. In onze organisatie zijn alle competenties vertegen-woordigd om deze projecten succesvol uit te voeren. Wij richten ons op zowel de automotive als machine-industrie, waar hoge productievolumes en een hoog niveau van automatisering essentieel zijn.