Settels Savenije Precision Parts, smart in precision
Fijnmechanische producten
Settels Savenije Precision Parts is een fijnmechanisch precisie metaalbewerkingsbedrijf. Wij vervaardigen producten met een hoge precisie- en afwerkingsgraad. Met moderne CNC-bewerkingsmachines wordt te allen tijde een hoogwaardig resultaat behaald.


Industrialisatie
Settels Savenije Precision Parts richt zich met name op het industrialiseren van producten. Hiervoor beheersen wij de volgende competenties:
  • Design for Manufacturing
  • Cost Engineering
  • Supply Chain Development
  • Risk Analysis & Capacity Models
  • Proces Design & Certification
  • Initial Production
Settels Savenije Precision Parts is onderdeel van Settels Savenije Group of Companies.
Wij willen als collectief de komende jaren de bestaande markten verder uitbreiden. Tevens is het ons doel om tot de kern van de vraagstukken bij klanten te komen en zodoende mee te kunnen denken om fijnmechanische producten nog verder te ontwikkelen.
We zijn lid van de Metaalunie, Brainport Industries en het Dutch Precision Technology Platform. Tevens zijn we ISO9001:2015 gecertificeerd.In 2020 nemen wij intrek in onze nieuwe fabriek op Strijp T. Hiermee brengen we R&D, Advanced Systems en Precision Parts samen op een locatie.
Ons machinepark is geheel up-to-date en voorzien van optimale tools die specifiek geschikt zijn voor  de productie van precisieonderdelen. De finishingafdeling is bemand met  ervaren medewerkers die uw producten onder microscopen inspecteren en nabewerken.
In de meetkamer worden alle gepro-duceerde producten gemeten en getest. Zo garanderen we de kwaliteit waar we voor staan.