Kunststof spuitgieten als specialiteit 

U wilt het beste rendement op uw kunststof producten? Bato biedt concurrerende tarieven, flexibiliteit in productie en leveringen, kwaliteit en korte levertijden. Als internationaal spuitgietbedrijf ontwikkelen, produceren en distribueren wij een grote variëteit kunststof en biologisch afbreekbare spuitgietproducten.  


Wij leveren het volledige traject van idee tot eindproduct, vanuit onze ervaring en ons uitgebreide netwerk.

 

Spuitgietbedrijf met eigen voorraad

Met de in eigen huis ontwikkelde matrijzen, ontwerpen en produceren wij, binnen de divisie kunststof spuitgieten, tailor-made producten met een grote variëteit aan grondstoffen. 


Wij beschikken over kwalitatief hoogstaande machines en ervaren, flexibele medewerkers. Bovendien zijn wij uw innovatieve partner op het gebied van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Als spuitgietbedrijf beschikken wij vanzelfsprekend over een ruime voorraad eigen producten.


Continuïteit en kwaliteit

Bato produceert 24 uur per dag en kent een optimale kwaliteitscontrole. Met een verfijnd machinebewakingssysteem monitoren we onze machines dag en nacht via internet. Dat levert continuïteit in het productieproces en een optimaal rendement.

Flexibel en snel

Snelle en flexibele leveringen vormen dé kracht van Bato. We zijn in Nederland dichtbij, dus een overleg is zo gepland. Transportkosten blijven laag, de levertijden zijn kort, uw voorraad is op afroep beschikbaar.

 

Variëteit aan grondstoffen en technieken
Soms zoekt u goedkopere grondstoffen of juist noviteiten zoals biologisch afbreekbare materialen. Bato heeft ruime kennis over een grote variëteit aan grondstoffen, van regeneraat tot biomateriaal, en deelt deze graag met u. Ook hebben we ervaring met een grote diversiteit aan technieken, zoals dun- of dikwandig, glashelder of tweecomponenten.


Gerenommeerde klanten

Al ruim 30 jaar produceren wij producten op maat voor gerenommeerde klanten uit diverse sectoren, zoals bijvoorbeeld de elektrotechnische-, retail- en verlichtingsindustrie. Bato kent daarnaast een volledig assortiment kunststof producten voor de tuinbouw. Deze leveren we wereldwijd aan dealers en eindgebruikers.


Wat u kunt verwachten:

  • Continuïteit middels gezonde financiële basis;
  • Flexibiliteit;
  • Hoge automatiseringsgraad;
  • No-nonsense mentaliteit;
  • 32 machines van 30 tot en met 800 ton sluitkracht;
  • Verwerking van nagenoeg alle kunststoffen; 
  • Wereldwijde toelevering.