BMP Benelux heeft zich gedurende de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een ervaren en betrouwbare distributeur van grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie. Klantgerichtheid, bereikbaarheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Met een hecht, enthousiast en vakkundig team wordt vanuit ons kantoor in Baarn de Nederlandse en Belgische spuitgiet- en extrusiemarkt bediend. BMP Benelux is sinds 2017 onderdeel van de Chemieuro Groep.


Wij leveren diverse commodity plastics en engineering plastics van uitsluitend gerenommeerde producenten. Voornamelijk prime virgin kwaliteiten, maar op verzoek ook passende off-spec partijen. De PP compounds zijn verkrijgbaar zowel op basis van prime materiaal als van regranulaat. Ook leveren wij een breed gamma aan circulaire producten.


Distributie is onze specialiteit, met leveringen vanaf één pallet tot en met volle wagens in de door u gewenste verpakking. Wij houden uw grondstoffen op verschillende locaties zodat u op elk moment over uw bestelde materialen kunt beschikken.


Wilt u meer informatie, bel ons dan op telefoonnummer +31 35 543 57 20 of bezoek onze website:

www.bmp-benelux.nl BMP Benelux werkt uitsluitend met toonaangevende producenten in Europa. Zo zijn wij core distributeur van Total Refining & Chemicals voor het volledige assortiment PP, PE, EVA en PS. Tevens werken wij samen met de volgende producenten:

Unipetrol (HDPE) 

Synthos (PS)

Inno-Comp (PP compounds) 

Toray (engineering plastics) 

Akro Plastics (volledige gamma) 


Door onze toetreding tot de Chemieuro Groep hebben wij nu ook de mogelijkheid om uit een grote verscheidenheid van wereldwijde producenten diverse grondstoffen te kunnen aanbieden.