BMP Benelux heeft zich gedurende de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een ervaren en betrouwbare distributeur van grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie. Klantgerichtheid, bereikbaarheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Met een hecht, enthousiast en vakkundig team wordt vanuit ons kantoor in Baarn de Nederlandse en Belgische spuitgiet- en extrusiemarkt bediend. BMP Benelux is onderdeel van de Chemieuro Groep.


Wij leveren diverse commodity plastics en engineering plastics van uitsluitend gerenommeerde producenten. Voornamelijk prime virgin kwaliteiten, maar op verzoek ook een passende off-spec partij. De PP compounds zijn verkrijgbaar zowel op basis van prime materiaal als van regranulaat. Ook leveren wij een breed gamma aan circulaire producten.


Distributie is onze specialiteit. Met leveringen vanaf één pallet tot en met volle wagens in de door u gewenste verpakking. Wij houden uw grondstoffen op voorraad zodat u op elk moment over uw bestelde materialen kunt beschikken.


Wilt u meer informatie, bel ons dan op telefoonnummer +31 35 543 57 20 of bezoek onze website:

www.bmp-benelux.nl BMP Benelux werkt uitsluitend met toonaangevende producenten in Europa. Zo zijn wij core distributeur van Total Refining & Chemicals voor het volledige assortiment PP, PE, EVA en PS. Al vanaf onze start werken wij samen met de Tsjechische producenten Unipetrol (HDPE) en Synthos (PS) en onlangs zijn PP compounds van Inno-Comp, engineering plastics van Toray en het volledige gamma van Akro Plastics GmbH aan ons leveringsprogramma toegevoegd. Door onze toetreding tot de Chemieuro Groep hebben wij nu ook de mogelijkheid om uit een grote verscheidenheid van wereldwijde producenten diverse grondstoffen te kunnen aanbieden.