Aandrijf- en besturingstechniek van Bosch Rexroth 

Meer flexibiliteit en snelheid: in deze tijd van steeds kortere productie- en ontwikkelingsprocessen, nemen de vereisten voor productiebedrijven toe. Bij Bosch Rexroth, een van 's werelds toonaangevende leveranciers van aandrijf- en besturingstechniek, staan ​​we voor de uitdaging om onze klanten baanbrekende oplossingen te bieden. Onze klanten profiteren van de middelen en innovatieve kracht van een wereldwijde speler, en gelijktijdig ook van de diepgaande kennis over lokale behoefte.

32.300 professionals werken als een wereldwijd team om veilige, efficiënte, intelligente en krachtige oplossingen te bieden voor onder andere fabrieksautomatisering, mobiele toepassingen, machinetoepassingen en engineering. We helpen onze klanten om hun doelen betrouwbaar te bereiken: zoals het economisch

produceren van kleine aantallen of het besparen van energie en het verhogen van de productiviteit op hetzelfde moment.


Bosch Rexroth ontwikkelt, produceert en verkoopt componenten en systeemoplossingen in meer dan 80 landen en behaalde in 2018 een omzet van 6,2 miljard euro.


Factory Automation

Met een enorm automatiserings-portfolio en productie-ervaring van onze eigen fabrieken wereldwijd, bieden we toonaangevende automatiserings- en productie-oplossingen: van losse stuks tot massaproductie. Connected automation in de productie leidt tot snellere en flexibelere productie-processen, meer materiaalefficiëntie en het verminderen van complexiteit en stilstand. 

Automatiseringspartner

Met behulp van onze expertise in sensortechnologie, motion control en consultancyservices, evenals onze eigen IoT-cloud, biedt Bosch Rexroth haar klanten connected, domein overschrijdende oplossingen en automatiseringsinnovaties voor gebruik in verschillende industrieën.


Onze toonaangevende drive-experts geven - met de Bosch Rexroth aandrijfsystemen die zijn ontworpen voor flexibele automatisering, slimme elektrische aandrijvingen en oplossingen en verbeterde automatisering - elk project een voorsprong op de concurrentie.  

WE MOVE. YOU WIN.