Perfection in Automation

B&R is een innovatief automatise-ringsbedrijf met haar hoofdvestiging in Oostenrijk en kantoren over de hele wereld. Sinds medio 2017 is B&R een business unit van de ABB Groep. Als een wereldleider in de industriële automatisering combineert B&R state-of-the-art technologie met geavan-ceerde engineering, om klanten in vrijwel elke industrie complete oplossingen te bieden voor machine- en fabrieksautomatisering, vision, motion control, visualisering, geïntegreerde veiligheidstechniek en track systemen.

 

Perfection in Automation

Onze slogan is onze missie. Het streven naar perfectie in automatise-ring inspireert B&R al meer dan 35 jaar. Voor B&R betekent perfectie meer dan alleen het ontwikkelen van de beste oplossingen in de industriële automatisering. Het betekent ook het ontwikkelen van relaties. Wij bouwen duurzame relaties op met onze klanten, partners, medewerkers en leveranciers op een fundament van wederzijds vertrouwen en meetbare voordelen. Perfecte totaaloplossingen en een compleet portfolio aan wereld-wijd erkende industriestandaarden, maken B&R al sinds 1979 tot deskundige partner in alle branches en kenmerken haar strategische productlijn. Dankzij de grote betrok-kenheid van haar medewerkers, initieert B&R voortdurend techno-logische trends en zet deze in de markt. Dat maakt ons een betrouw-bare partner en dat is iets waar we trots op zijn. B&R wil haar klanten een complete automatiseringsoplossing bieden voor maximale flexibiliteit en economische efficiëntie. Ontwikkeling en productie vinden plaats in ons hoofdkantoor in Eggelsberg. Geavanceerde productiemethoden en volledig automatische testprocedures zorgen voor onze hoge kwaliteits-normen. Door volledige integratie

van de ontwikkeling en productie, waarborgt B&R kostenbeheersing in de productie en de kortst mogelijke innovatiecycli. Al bij de product- ontwikkeling wordt rekening gehouden met een efficiënte bouwwijze. Door 100% functie- en kwaliteitscontroles wordt de grootst mogelijke betrouw- baarheid van alle componenten veiliggesteld. Daarnaast bieden wij een wereldwijd verkoop- en ondersteuningsnetwerk. B&R is actief in meer dan 80 landen om zo optimale ondersteuning te geven.

 

Wereldwijde ondersteuning

Om de belangen van klanten over de hele wereld te behartigen, is naast de hoogst mogelijke oplossingsdeskun-digheid vooral ook cultureel invoe-lingsvermogen vereist. Een uitstekend opgeleid verkoopteam, met uitgebreide ervaring in internationale toe- passingen, zorgt voor een snelle ondersteuning bij lokale vraagstukken. Centraal bij alle klantcontacten staat een langdurig partnerschap dat wordt gewaarborgd door een betrouwbare samenwerking. Zo is het doel van

B&R, om samen met klanten te groeien en elkaars behoeften en wensen te begrijpen, een belangrijke voorwaarde voor de ontwikkeling van individuele totaaloplossingen. Ruim 4.000 seriemachinebouwers in de branches verpakking, kunststof, textiel, drukkerij en papier alsook vele andere branches, werken hand in hand samen met gekwalificeerde technici van B&R aan de ontwikkeling en realisatie van efficiënte automatiseringsconcepten. 

 

Open communicatie

Communicatieoplossingen voor Industriële IoT, met voorop OPC UA over TSN, POWERLINK en de open standaard openSAFETY, maken het krachtige B&R productportfolio compleet. Bovendien is de software-ontwikkelomgeving Automation Studio de wegwijzer voor toekomstgerichte engineering. Met haar innovatieve oplossingen definieert B&R nieuwe standaarden in de automatiserings-wereld, helpt zij processen te vereenvoudigen en overtreft de verwachtingen van haar klanten.