Cadmes: Breaking Barriers

Challenging your engineering

Is doeltreffend inspelen op uitdagingen en kansen in een veranderende maakindustrie waardoor u uw uitdagingen kunt omzetten in ontwikkelkansen.

 

Wilt u de doorlooptijden van engineering verkorten?

 

Is uw klant belangrijk en wilt u deze op de best mogelijke manier kunnen bedienen zonder concessie te doen aan uw engineering en productieproces?

 

Gebruikt u de beste softwaretools in class om dit te realiseren?

 

Veel bedrijven voelen de behoefte of zelfs de noodzaak om sneller en slimmer te gaan werken.  

Het kan onder andere gaan om het wegnemen van druk op engineering, het sneller kunnen uitbrengen van offertes, het optimaliseren van de informatiestroom naar productie en toeleveranciers of het verbeteren van integrale kwaliteit.

 

Daarnaast is er de beweging van Smart Industy (Industrie 4.0) die nieuwe uitdagingen brengt voor het business model voor de komende jaren.

 

Wat doen wij precies?
Samen met u analyseren wij uw huidige situatie op gebied van design, proces, tools en kennisniveau. Vervolgens maken we samen met u de verbeterslag door de inzet van het juiste advies, training, support en software tools, door onszelf ontwikkelt of via leveranciers. 

 

Cadmes biedt zekerheid, wij inspireren en ontzorgen u als klant bij het optimaliseren van (deel)processen door onze ruime ervaring in diverse branches.

 

Hoe ondersteunen wij u daarbij?
Onze kracht ligt in de aanwezige kennis en commitment van onze ruim 90 medewerkers. Wij helpen u bij het optimaliseren van uw engineeringprocessen waar training in één van onze gecertificeerde trainingscentra of bij u op locatie onderdeel van zijn. Daarvoor gebruiken wij als Elite Reseller de beste tools zoals SOLIDWORKS, Dassault Enovia, Tacton, DriveWorks, 3DXpert, Mastercam en Cimatron.


Wij helpen u graag verder binnen het complete engineeringsproces - van ontwerp tot service. Voor meer informatie: www.cadmes.com