Wie is nu CNC-Consult?

CNC-Consult & Automation is sinds 1995 actief binnen de maakindustrie in de Benelux. We houden ons bezig met het optimaliseren van uw productieproces in kleine stappen tot een SMART-factory proces. Het CNC-team bestaat uit gespecialiseerde mensen uit de praktijk, die u graag helpen en ondersteunen bij het vinden van de optimale software oplossingen voor uw productieproces.

 

Dit zijn CAD/CAM, gereedschapbeheer, en productieplanningplanning. Wij zetten een horizon en bepalen samen met u de te nemen stappen. Overzichtelijk, betaalbaar en zeer goed te monitoren. Middels deze aanpak zijn wij in staat uw netto operationeel resultaat te verdubbelen!

Dat verstaan wij onder ‘Smart Thinking’.

 

Hoe SMART is uw proces?

Bent u ‘smart’ bezig? Dit is de belangrijkste vraag die u zich over uw eigen organisatie zou moeten stellen.

Zijn uw productieprocessen eigenlijk wel slim ingericht?

Weet u precies wat er op dit moment, real time, in uw productie gaande is? Als u die vraag niet met een volmondig ‘JA’ kunt beantwoorden, wordt het tijd om aan MES te denken. Welkom in de Smart Industry.

Wij leveren de volgende oplossingen:

 • CAD/CAM-software: hyperMILL®, OPTICAM®
 • Gereedschapbeheer:
  PROXIA® ToolDIRECTOR en FactoryDIRECTOR.
 • PROXIA® MES-Software:
  Machine Monitoring MDE
  Productieorder Monitoring BDE
  Flexibele productieplanning software

 

Zo ziet onze SMART solution eruit:

CNC-Consult optimaliseert uw productieproces met The Smart Solution. We gaan er samen met u voor zorgen dat uw goede mensen ook met goede processen gaan werken, waardoor u uw bedrijfsresultaat (uit)eindelijk gaat

verdubbelen. Dat doen we met slimme en innovatieve softwareoplossingen, startend vanaf het ERP-systeem tot aan uw productiemachines.

The Smart Way!

 

Proces optimalisatie:
Wij onderscheiden ons door niet alleen de beste software oplossing te leveren, maar uw complete productie proces te optimaliseren. Middels best-in-class solutions introduceren wij een Smart Industrie oplossing voor uw bedrijf.

 

hyperMILL CAD/CAM-software
Multi-inzetbaar en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Met hyperCAD®/hyperMILL bent u verzekerd van een CAD/CAM-oplossing die volledig op uw wensen af te stemmen is. Wilt u 2½D, 3-assig, 5-assig frezen of draaien ? Het is met hyperMILL allemaal mogelijk.PROXIA productieplanning

Detailplanning op basis van de echte capaciteit van uw mensen en machines. Dat in combinatie met onze machine monitoring en productieorder monitoring maken deze oplossing uniek,

Lid van: