Modelgebaseerd Ontwerpen

Hoe kun je complexe machines ontwikkelen, testen en op tijd leveren? Met model gebaseerd ontwerpen van Controllab. Onze moderne gereedschappen geven u grip op uw ontwerp. Ze geven u het vertrouwen dat uw machines met succes binnen budget opgeleverd gaan worden.


HIL-Simulatie

Hoe kun je de besturing valideren als uw machine nog niet beschikbaar is? Hoe kun je testen of een machine veilig is zonder het risico om hem te beschadigen? Met Hardware-In-the-Loop (HIL) simulatie van Controllab. Wij maken realistische machine simulaties die u kunt koppelen aan uw besturingshardware om zo uw regelsystemen te testen.Uw Voordeel

U houdt niet van verrassingen. Wij ook niet! Wij gebruiken modellen om de realiteit te simuleren. Met deze virtuele prototypes voorspellen we hoe uw producten zich gaan gedragen en krijgt u grip.

Met onze 3D simulatie technieken en 3D virtual reality testen we uw machinebesturing. Hiermee krijgt u inzicht in de werking van uw besturingssoftware en controle over het ontwerpproces.Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en valideren van modellen. Daarom zijn onze simulaties zo precies. En daarmee kunt u betere machines bouwen, en veel geld besparen.


Controllab

Wij leveren de kracht van HIL simulatie en koppelen die met  3D virtual reality. Dat is model gebaseerd ontwerpen op een hoger niveau. Dat is next level technologie!

Dit doen we met een team van pioniers. Gedreven ingenieurs die wetenschap en technologie als bouwstenen gebruiken om uw producten tot een succes te maken.