Ontwikkeling en realisatie van innovatieve producten en systemen

In ruim 25 jaar is Demcon uitgegroeid tot de Demcon group, met 700 medewerkers, locaties in Nederland, Duitsland en Singapore en klanten wereldwijd. Als high-end technologieleverancier levert Demcon innovatieve technische oplossingen, producten en systemen. Met multidisciplinaire teams zorgen wij voor het gehele proces, van het definiƫren van een idee tot het afleveren van een marktklaar product. Bij Demcon staan ondernemerschap, ontwikkeling en samenwerking centraal bij alles wat we doen. We verleggen onze technologische en geografische grenzen en we zijn constant op zoek naar nieuwe technische en innovatieve uitdagingen. Dat is hoe we tot nieuwe en betekenisvolle technologieƫn komen voor de vraagstukken met maatschappelijke impact van onze klanten.

 


Kernactiviteiten en disciplines

We focussen ons op de markt van medical, hightech, optomechatronic en robotic systemen. Daarbij liggen onze kernactiviteiten op het gebied van ontwikkeling en productie. Voor het bieden van de juiste oplossingen voor de klant heeft Demcon alle benodigde disciplines in huis, van mechanica, elektronica en software tot industrieel ontwerp, prototyping en assemblage. Door integratie van al deze disciplines en een sterke focus op beheersbaarheid maken we complexe projecten tot een succes.


Projectaanpak

Uitgangspunt bij Demcon is de gedachte dat beheersbaarheid cruciaal is voor het succes van complexe projecten. Dit besef is vertaald in een gefaseerde projectaanpak, die bewezen methodieken en modellen samenvoegt met onze praktijkervaring. De basis van deze aanpak ligt in een intensieve samenwerking en communicatie met opdrachtgevers.