Het prototype slaat aan. Iedereen is enthousiast. En nu? Productie. Maar hoe begin je?

 

Doeko denkt mee

We denken mee met ontwerpers & engineers over de slimste oplossing voor het productieproces. Op basis van een producttekening, schetsontwerp of prototype ontwerpen we de gereedschappen en bijhorende apparatuur om het product te kunnen produceren. Maar eerst luisteren we. De wens van de klant staat letterlijk groot op onze muur geschreven. Iedereen binnen team Doeko denkt hierover na om deze zonder concessies in vervulling te laten gaan.

Stempels, matrijzen en fijnmechanica

We maken ze allemaal. Want in veel productieprocessen zijn ze alle drie nodig. Het stempel voor alle soorten materiaalvervorming, de matrijs voor het in de vorm spuitgieten of thermo- vormen van kunststof materiaal en fijnmechanica voor complexere stappen in het productieproces.

 

Hier zijn we goed in
Het kan ons niet ingewikkeld genoeg zijn. Al meer dan 50 jaar zijn we elke dag bezig met het bedenken van oplossingen voor het optimaliseren van productieprocessen. Daarom zijn we er goed in complexe en nauwkeurige gereedschappen en componenten te maken.

Van chip tot kunstgras

Autolampjes, kunstgras, chips, bloempotjes, de lens van je smartphone. Het is gemaakt met Doeko gereedschappen. We doen dat voor allerlei industrie├źn:

- semi-conductor
- micro-elektronica

- packaging
- automotive

- lighting


Kom langs bij Doeko
We willen graag weten wat wij voor u kunnen doen. Kom eens langs! Dan praten we erover en laten we zien wat Doeko in huis heeft.