Manufactured Efficiency 

In welke industrie u ook actief bent, FANUC Benelux is uw aanspreekpunt voor al uw “factory automation” uitdagingen.

 

FANUC levert hoog technologische producten en diensten voor factory automation voor het realiseren van de meest efficiënte en productieve productie met de laagste total cost of ownership.

 

Innovatieve producten in combinatie met de grootste product range, toegewijde service en een globale ondersteuning - een echte partner met toegewijde lokale ondersteuning.

 

 

ROBOTS
FANUC biedt het ruimste robotgamma ter wereld aan om aan de behoeften van diverse toepassingen en industrieën te voldoen. Volledig flexibel met toepassing specifieke opties en directe integratie. Bestaande uit 3, 4, 5, 6 en 7-assige robots met een werkbereik tot 4.683mm en een payload tot 2.300kg.

 

In concepten als Factories of the Future en Industrie 4.0 spelen Collaborative Robots een essentiële rol. De 4, 7, 14, 15 en 35kg Collaborative Robots van FANUC kunnen op zeer veel interesse rekenen vanuit diverse industrieën voor het automatiseren van toepassingen die zowel de flexibiliteit van een operator als de kracht van een robot vereisen.

 

CNC MACHINES
Dankzij Robodrill (vertikaal frees-, boor- en tap-machine), Robocut (draadvonkmachine) en Roboshot (spuitgietmachine) biedt FANUC zeer betrouwbare en compacte machines

 

aan, uitgerust met 100% FANUC-onderdelen.Het ultieme op het gebied van compactheid, precisie en betrouwbaarheid.

 

CNC SYSTEMEN
FANUC-sturingen, servo-aandrijvingen, motoren en lasertechnologie zijn de eerste keuze van de toonaangevende machinewerktuigproducenten wereldwijd. 

 

SERVICE
Een sterke troef van FANUC is een toegewijd service-team met unieke FANUC-tools die een reeks servicepakketten en opleidingsprogramma’s aanbiedt, allemaal specifiek ontworpen om de prestaties van uw FANUC-producten te helpen optimaliseren. 

 

 

 

Met ons wereldwijd netwerk van lokale kantoren in Europa, Amerika, Azië en Afrika staan we altijd klaar om uw wensen snel en efficiënt te vervullen, waar en wanneer u ons nodig heeft.