FEDA, to Boost your Business

Over FEDA
Brancheorganisatie FEDA is het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. Wij bieden onze leden een netwerk, informatie en inspiratie voor Bedrijfsvoering, Business en Belangen, kortom FEDA will boost your business. Onder dit motto draagt FEDA bij aan het bedrijfssucces van meer dan 150 leden in de wereld van aandrijf- en automatiseringstechniek. De FEDA leden bieden hier werkgelegenheid aan 30.000 werknemers en zij realiseren met hen een totale jaaromzet van ruim 4,3 miljard.


Structuur

Kennis, netwerk en promotie. Dat is waar het allemaal om draait bij FEDA. Om daar concreet invulling aan te geven, werken we binnen FEDA met technologiegroepen. Deze technologiegroepen houden zich bezig met een actueel thema of een technologie binnen de sector aandrijftechniek. Door middel van de technologiegroepen delen FEDA leden kennis in de vorm van statistieken, events of netwerkwerkbijenkomsten en publicaties.

 Onze technologiegroepen

 - Compressors
 - Electrical Mechanical Motion Solutions
 - Hydraulic Solutions
 - Pneumatic Solutions
 - Robotics

 

 

 

Projecten

FEDA organiseert projecten die gedurende het jaar op de agenda staan. Zo zijn we mede-organisator van de World of Technology and Science waar we een mooie FEDA Lounge bezetten met zo'n 20 leden. Daarnaast organiseren we de Dutch Fluid Power and Transmission Conference met zustervereniging VPH. Meer info op: www.fedaprojecten.nl

 

FEDA bestuur & team

Het FEDA-bestuur & -team zorgen ervoor dat alle activiteiten georganiseerd worden. Het bestuur bestaat uit 7 ervaren vakprofessionals die midden in de branche staan.

 

                  

 

Samen met het team, bestaande uit 6 met ieder zijn eigen specialiteit, proberen ze de branche te inspireren en interactie te bereiken. De inbreng van onze leden is hierbij van groot belang. Daarom organiseren we diverse ledenbijeenkomsten.

 


Voordelen van het lidmaatschap

- Tweejaarlijkse inspirerende events.
- Themabijeenkomsten.
- Statistieken door eigen Business Intelligence Tool.
- Het delen van kennis binnen de 
 diverse technologiegroepen.
- Vanuit de branche contact met het
 onderwijs.
- Gezamenlijke lobby bij de overheid. 
- Belangenbehartiging bij beurs en
 evenementenorganisatoren.

- Gezamenlijke leveringsvoorwaarden.

- korting bij beursdeelname aan de WoTS.

 

Publicaties

FEDA geeft diverse publicaties uit. Bekijk hiervoor www.feda.nl/shop