High Precision Part & Components

Hart voor metaal

Een goede technicus heeft passie. Een warm hart voor techniek. De voortdurende wil om meer te halen uit metaal. De adviezen, ontwerpen, producten en tools van  

Job Precision staan in de frontlinie van wat technisch haalbaar is. Maar ze zijn juist zo krachtig omdat ze perfect passen in de organisatie en de vraagstukken van onze klanten. Een gepassioneerd technicus en een uitstekende partner dus, Welkom bij Job Precision

Breed werkveld

Job Precision combineert de kennis en ervaring van gerenommeerde specialisten in een metaalbedrijf van formaat.

Die eigenschappen liggen aan de basis van een breed werkveld zoals:

+ Onderdelen van matrijzen voor kunststof spuitgietproducten

 

+ Hoog precisie fijnmechanische onderdelen voor machines, gereedschappen en apparatenbouw

 

+ Speciaal gereedschappen, slijtonderdelen en meetmiddelen voor productie processen

 

+ Onderdelen of deelbewerkingen voor producenten van gereed-schappen en precisieonderdelen.

 

De som en de delen
Binnen dit brede terrein is                    Job Precision op zijn best als design, engineering, productie en services optimaal op elkaar zijn afgestemd. Deze werkwijze is een garantie voor complexe en hoogwaardige metaal gereedschappen met zeer hoge nauwkeurigheden. 

Hoog precisie onderdeel gemaakt voor de Exo Mars Rover

Als directe afgeleide van deze totaal processen, heeft Job Precision

ook competenties ontwikkeld die als deelactiviteit worden aangeboden. Zo kunnen we in korte tijd modellen en prototypes fabriceren en zijn specialistische deelbewerkingen zoals het bewerken van TZM Molybdeen, Wolfram, hardmetaal, Inconel, Tantaal en keramiek ons op het lijf geschreven.

Perfectie is ons uitgangspunt

Onze processen zijn evenzeer ingericht rond onze klanten als rond de techniek. Hierdoor creĆ«ren we een uitstekend uitgangspunt voor de ontwikkeling en fabricage van een breed palet productiemiddelen en producten.

           Hoog precisie luchtlager

 

Die voortdurende zorg is vastgelegd in de normen en werkwijzen die zijn gekoppeld aan ons ISO-9001 certificaat. Uiteraard zijn zowel machines als meetinstrumenten  de geconditioneerde productieruimte en de clean room geschikt voor nauw getolereerde dimensies. 

 

 

 

Succesfactoren
De brede en diepgaande kennis van techniek en van specifieke behoeften in de markt heeft Job Precision een groot aantal respectabele klanten opgeleverd die ons telkens weer toetsen op technische perfectie, korte procestijden, een uitstekende prijs/waardeverhouding en optimale servicegaranties.